Tud valaki jó gyerekorvost a békásmegyeri Csobánka téri gyermekrendelőben? (tudásbázis)
Látom halott a topik, de azért leírom, hátha valakinek hasznos lesz.
A mi dokink Dr Székely Zsuzsanna, negyvenes, nagyon kedves, gyerek is szereti, jó szakembernek tartom, sajnos voltak gondjaink kislányommal, volt egy komolyabb műtétje, mindig alaposan elmagyarázott mindent, csak ajánlani tudom.
a Te gyereked jár hozzá, vagy ismerőstől tudod Te is ?
--lassan gyűlnek a lehetőségek:-))
Dr Gódor Gizella
40-es, lelkiismeretes és nagyon patent :)))
köszi, akkor majd bemegyek. még készülük csak a költözésre, addig is gyűjtöm még az infókat, hátha más is ír vmilyan vélemyényt!
köszi a segítséget még egyszer!
Nekem ő volt az orvosom, mikor kicsi voltam. Hát olyan 50 feletti.. Nem hallottam még róla sosem rosszat.
Szerintem be kéne menni megkérdezni, mert lehet hogy úgy van, mint a felnőtt rendelésen, hogy egy orvoshoz meg van határozva, hogy melyik utcában lakók mehetnek. Fel van osztva, hogy hova tartozol. Szerintem a gyerekorvosnál is így van.
köszi a gyors jelentkezést!
írnál róla egy kicsit bővebben? fiatal, vagy idősebb? és ez hogy megy? felhívom és beviszem a gyereket?
További ajánlott fórumok:
- Budapest III. kerület, Óbuda, Csillaghegy, Békásmegyer lakosai :)
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?
- Mindenhol kell fizetni a nem kötelező oltás beadásáért? Miért? Kié lesz az a pénz? A gyerekorvosunkat nem kérdezem, nehogy "megjegyezze".