Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Békásmegyeri Kelta utcai bölcsivel kapcsolatba kinek milyen tapasztalata van? Szeptemberben kezdünk ott. fórum

Békásmegyeri Kelta utcai bölcsivel kapcsolatba kinek milyen tapasztalata van? Szeptemberben kezdünk ott. (tudásbázis)

2010. aug. 9. 10:55
Köszi, ez bíztatóan hangzik :-) Egyik gondozóval találkoztam, beszélgettem, ő annyira nem volt szimpi, persze nem is nekem kell, hogy az legyen, hanem a gyereknek. Alig lehetett kiszedni belőle, hogy pl. mit kell bevinni a gyereknek, egyáltalán mi a csoport jele (a gyerek jeléről nem is beszélve) stb. Szóval kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztosan jó lesz-e.
2010. aug. 9. 10:40
szia!én a kelta ovi mellett lakom,mi oda jártunk bölcsibe és oviba is.a bölcsi szerintem jó,bár nyilván szerintem dadafüggő,hogy neki tettszeni fog-e,vagy nem.nekünk bevált,az ovi meg szuper.sok helyen dícsérik.az én lányom is imádta.szóval szerintem nem lesz gond a bölivel,nincs rá panasz,pedig itt sokan odaviszik,de senki sem panaszkodott még:)sok sikert!
2010. aug. 9. 10:05
A kisfiam márciusban volt két éves, most megyünk bölcsibe egy évre. Fura, hogy egyből mondták, hogy van hely, hiszen máshol is próbálkoztunk, de helyhiány miatt sehova nem vették fel. A múlt héten néztük meg a csoportot is. Az udvaron a sok játék a fiamnak nagyon tetszett, alig lehetett elrángatni :-)
2010. aug. 9. 09:30
Nekem ugyan a kelta-oviba jár a lányom, de sok csoporttársa van, aki előtte bölcsis volt, szerették nagyon... az ovi is szuper, a kislányom már alig várja, hogy vége legyen a nyári szünetnek, ez azért ritkaság:-)
2010. aug. 9. 09:13
Békásmegyeri Kelta utcai bölcsivel kapcsolatba kinek milyen tapasztalata van? Szeptemberben kezdünk ott.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook