Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Beálltam az utolsó helyre a parkolóban egyetlen... fórum

Beálltam az utolsó helyre a parkolóban egyetlen... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 22:01
Úgy cselekedj mással, ahogy veled szeretnéd, ha bánnának. Ezt hamarosan visszakapod valamilyen formában. De akkor jusson ez a történet az eszedbe.
14. srcrss (válaszként erre: 3. - Libikóka)
tegnap 20:35
:D
13. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:25

Jól csináltad...sajnos akad néhány tesze-tosza, talán neki is jobb más helyet keresni, vagy várni egy üresedésre.

Nagyon féltem az autómat pont az ilyenektől...horpaszt, ajtót nekicsapja, és felszícódik...

tegnap 19:52
Régen egyszer én is jártam így, csak én voltam az elszenvedő. Én bizony kiszálltam az autóból, odasétáltam és leüvöltöttem a fejét a bunkójának. Hatásos nem az én óbégatásom volt, hanem a kezemben tartott méretes kő, amivel közelítettem, és kilátásba helyeztem, hogy vállalom a szép autóját összebarmolom, ha nem takarodik el innen. Vannak helyzetek, amikor muszáj kilépni az jólnevelt szerepből és le kell menni ezeknek a bunkóknak a szintjére.
11. Myra
tegnap 19:47
Ez is egy viselkedési forma. Intelligencia kérdése az egész.
10. Pulcsis (válaszként erre: 7. - Xochipilly)
tegnap 19:45
Aki kb csak kitalálja az egészet...
tegnap 19:44
Nem illik de jogos
tegnap 19:20
Bunkó vagy.
7. xochipilly (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
tegnap 19:14
Remélem is, hogy csak egyetlen bunkó írogat.
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
tegnap 18:16
Minden is lehet:)
5. Pulcsis (válaszként erre: 3. - Libikóka)
tegnap 18:13
Valószínű ugyanaz a kiíró 😅
4. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:12
Szégyeld magad.
tegnap 18:09

Mehetsz a heti kupac tetejére,,a bicikli lopó,,a boltban tolakodó,a kerekesszék borogató,és a szakadt fölé.

Vagy tetszőleges sorrendben.

tegnap 18:01
Ugye nem volt a szerencsétlen autójának tetején egy nagy T betű? Bár akkor az oktató lehet megdicsért volna :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook