Baucsek tv-t hol találom az interneten? (tudásbázis)
Én is hibáztam mert nem voltam figyelmes!
A diéta nálam egyszerű dolog mert,este hat után vagy csak fehérje alapú ételeket eszek hús,sajt,tojás zöldségekből áll vagy pedig semmit ami ritkán van.Ezzel 8 kilót fogytam 2 hónap alatt.
Délután hatig padig rendesen eszek.
Szia! Már nincs. Legalább is én sem találtam egy 3-4 hónappal ezelőtt. Egyszer már elköltözött az eredeti oldalról, aztán úgy látszik már teljesen eltűnt. Kár, mert nagyon szerettem.
Nem tudom, hogy nektek van e vital tv adó a kábelcsomagotokban? Ott naponta többször van Béres A., Norbi meg még valaki, számomra ismeretlen figura. Felváltva adnak le tőlük hol egyórás, hogy félórás anyagot. Ma este 7-kor pl Béres Alexandra volt. A port.hu oldalon rá tudsz keresni, hogy hánykor kezdődnek és éppen ki tartja.
Elnézést, félreértesz! Én teljesen komolyan kérdeztem, mert még sohasem hallottam erről az izéről. Én tényleg úgy hittem, hogy diéta, azért is kattintottam rá.
Ne haragudj, már le is léptem!
:-(((
Egyébként fitneszhez tartozik!
De ha a fitnesz összekötöd a diétával akkor ide is bekerűlhet.:)
Bocs nem figyeltem!
Nem kéne kottázni mert szerintem te is vagy úgy,hogy nem figyelsz oda véletlenűl.
Inkább segíts,hogy megtaláljam.
És mit tud ez a baucsek tv, hogy diétás fórumba tetted?
:-)
Kedves fórumozó társaim!
Seítségetekre van szükségem! A baucsek tv-t keresem az interneten. Ha beírom a keresőbe,hogy www.baucsek.tv ezt így nem találja.
Aki járt már a baucsek tv-n az üzenjen nekem.Jó kis oldal mert ingyenes.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tud vki interneten mese tv-t?
- Ismertek interneten ingyen nézhető online tv-t?
- Hol találom a hitelesek listáját az interneten?
- Valaki meg tudná írni, hogy mi a kazincbarcikai munkaügyi központnak az internetes elérhetősége?(sehogy se találom)
- A K&H Banknál interneten le lehet kérdezni az egyenleget és ha igen, hogyan? (Honlapot néztem, de nem találom)
- A Malac Julcsa című mese szövegét hol találom meg az interneten?