Barnázás a 8. héten (beszélgetés)
Rendben volt minden igen.
Vérrögöt se lát bent ami vérzést okozná.
Az csodás.... Mi volt a babával? Gondolom van szívhang. Korának megfelelő? Nincs elmaradva? Nekem a babák akik elhaltak, mindig le voltak maradva pár nappal, 1 héttel.
Göcsök is vannak?
Nem!!!
Hihetetlen, 2 orvos se adott, se látott gondot.
Megint van barna, főleg ha mozgok.
Holnap megyek, másik doki, vagyis az első dokim aki megállapította a várandóságot de várandósgondozást nem vállal, így másik magán kórházba mentünk az eddigi vizsgálatokra meg ugye múltkor a barnázással.
Remélem tud biztatót mondani.
Sziasztok!
Ma újból barnázás..., telefonáltam amíg nem piros ne aggódjak, megeröltethettem magam.
Szúrkálások, tompa fájások vannak, gondolom növekszik a méhem.
Valamelyik nap volt egy tüsszentésem amitől picit fájt is rögtön a hasfalam, lehet elpattant egy ér.
Ezt a progeszteront gondolom vénynélkül nem tudom kiváltani?
Pedig kellene a progeszterontámogatás hogy ne induljon meg jobban a barnázás.
Én szólnék a dokimnak hogy akkor írja fel ő. Ez nem játék...
Köszi, hogy írtatok.
Nem kaptam gyógyszert, ha konkrét vér cseppeket látok akkor forduljak azonnal dokihoz, ennyit mondtak.
A barnázás sosem normális. Nekem is volt, azoknál a terhességeknél ahol elhalt a baba, illetve méhen kívülinél vérzés.
Progeszteron pótlás a minimum. Ez a leggyakoribb ok, de lehet egy hematoma pl, ami vérezget, azzal általában nem tudnak mit kezdeni, csak feküdni tudsz vele.
Sziasztok!
Voltam dokinál, rendben vagyunk!
Konkrét választ nem tudott adni a barnázásra de semmi olyat nem látott a baba körül és a petefészkeknél ami utalt volna rá.
Én a kisfiammal barnaztam. 5.heten tapasztaltam előszót, és kb a 8.hetig tartott. Én korhazba mentem, mert megijedtem. Kaptam verhigitot a progeszteron mellé. 8.het után elmúlt.
Nem volt durva barnazas, csak a nyakba voltak barna részek.
És sokat kellett pihentem, semmi megerolteto, semmi szex.
Nálam a setak után jött, valószínű a mozgás kihozta.
Pihenj sokat
Sziasztok,
8. héten járok, hétfőn voltunk UH-n ahol szívhang is hallható volt továbbá mindent rendben talált, zárt méhszáj stb stb. A baba is rendben volt.
Ma reggel éreztem, hogy több a hüvelyinyákom, áttetsző színű, normális volt csak "sokaltam".
Bent munkahelyen ittam egy kvt plusz készítettem egy csalán tea/borsmenta teát mivel hetek óta székrekedésem van és, hogy a tea hátha segít rajtam, 3 kortyot ha volt időm inni, ezt követően pedig még jobban éreztem a "folyást" amit mosdón láttam hogy barnás, halvány barna! Minimális fájdogálásom van.
Személyes tapasztalatra lenne szükségem, hogy más is járt-e így? Normális-e?
Arra is gondoltam, hogy hétfőn ahogy megpiszkált a doki lent abból maradhatott vissza egy minimális vér ami ma ürült ki.
Úgy vélem, hogy ha erősődik a barnázás vagy neadj isten vérzek azonnal fordulok az orvoshoz.
Magánba járok vizsgálatra a héten nem tudok menni a dokimhoz.SZTK-ba nem tartozok itt pesten csak vidéken.
Köszönöm,
További ajánlott fórumok:
- 7 hónaposan erős görcsök és barnázás...valakinek volt hasonló?
- Vérzés helyett minimális barnázás!
- Haskeményedés, barnázás a második trimeszterben... mindenre a pihenés a megoldás?
- Menzesz helyett 2 hete barnázásom van, de miért?
- Volt valakinek olyan, hogy a terhesség elején 6-7. hétben a barnázás oka a beágyazódás volt?
- Mitől lehet? Vérzés 14 napig, de csak barnázás és/vagy nagyon kevés vérzés?