Barna szülők- vörös baba?? (beszélgetés)
kék-kék : kék
kék-barna: kék-barna-zöld
Kék szemű embereknek CSAK kék szemű gyermekük lehet!
:)))
A szemszín is ugyanígy "tippelhető" meg? :)
Csak arra gondolok, hogy attól, mert babát várok, nem minden csecsemővel kapcsolatos álmom köthető össze a várandóssággal...
Olvastam itt neten, hogy hajas babával álmodni azt i8s jelenti, hogy haragszok valakire, akire nem lenne okom. Most van is egy ilyen ember a környezetemben és elég sűrűn eszembe is jut..
Köszönöm, én nem gondoltam arra, hogy ennek esetleg jelentése lehet, de most, hogy írod, van benne ráció :)
Köszönöm!
Nekem nincs ilyen szintű félnivalóm, az meg, hogy Te esetleg mit gondolsz, nem érdekel, mert nem is ismerjük egymást.. :)
Köszönöm a hozzászólásaidat.. :)
A vörös hajszín az álomban azt jelenti,hogy:Különcsége miatt hamisnak tartunk valakit,pedig ő jó szándékkal van irántunk,ugyanez a kép a túl nagy szenvedélytől és hirtelen haragtól is óv!
csecsemő az álomban:Általában jó jel,új egzisztenciális lehetőségek
:)
Ez óriási nagy poén, de a postásunk nő és szőke hajú :)))
Sőt... A környezetemben nincs is vörös hajú férfi... :)
amúgy tényleg semmi baj a vörös hajú emberekkel , tényleg különleges :)
Változik a hajszín , mert többnyire kihullik a babahaj ! Ha a szülők sötét hajúak akkor idővel a baba haja is sötétedik . No mielőtt megint megkapnám a leosztást ..általánosságban írtam nem feltétlenül van így minden bébinél ;)
:)
Érdekesek ezek a genetikai dolgok :)
Én speciel szeretem a természetes vöröset, olyan különleges :)
ÉS a csecsemők haja mennyivel fog változni, mire nagyobbak lesznek? :)
Barna hajú szülőknek is éppúgy lehet vörös hajú gyermeke.Elég ha az egyik szülőnek több a barna hajszínében a vörös pigment,ami szemmel nem látványos,viszont a fodrász tudna erről mesélni :)
Minden lehetséges!
Ez nem nagyon igaz, mármint, hogy kinek lesz vörös a gyereke. Persze a keveredés csodákra képes, de ha van a rokonok között vörös, akkor simán lehet vörös a gyerek.
Nálunk sok vörös van és érdekessége, hogy sosem a vörös hajúnak:)
A vörös nagynénémnek a fia szőke a lánya középbarna. A vörös bácsikámnak a fiai és a lánya is középbarna. De a barna unokatesómnak vörösek a fiai és a lánya szőke:)
És én ugyan barna vagyok, de nyáron szép vörösre szívja ki a nap a hajamat:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Vörös hajból lehet barnát csinálni?
- Szerintetek gesztenyebarna színű hajat át lehet festeni vörösre (hasonlóra, mint a Keleti Andinak)?
- Fekete, szőke, barna, vörös haj?
- Sötét barna haj leszivatása után szőke enyhén vöröses szine lett, a vöröset hogy lehet eltünteni?
- Wella Blondor szőkítőkrémet használt már valaki otthon? Kell hozzá hidrogén? vörösesbarnából szeretnék barnát.Leszedi?