Barna hajat szeretnék, de szőke voltam születésemtől kezdve:) (beszélgetés)
Én szőke voltam gyerek koromba és be barnult ahogy idösödtem, most meg már ősz.
Köszi:)Teszek fel egy képet, hogy lássatok, már akit érdekel.
Hála Istennek, hogy megjött az eszed.
Próbáltam hajszíneket egy oldalon, ami nagyon klassz nem olyan mű képeket adott, mint a legtöbb ilyen oldal.Nem volt jó a barna, de a sötétebb szőke még igen.Arra jutottam, hogy nem bántom, marad:)
Már nem akarom elrontani, de szerencsére azért nem csak a szőkeségem a különlegességem;)
Akkor nem szabad barnára,max sötétszőkére.Mivel a lenövés nagyon csúnya egy ilyen világosszőke hajnál.
Felejtsd el, max. a legvilágosabb barnával próbálkozz, ha már mindenképpen elakarod rontani a különlegességed..
Nekem az alapom sötétszőke. Olyan szürke, mint az egér :D Szóval az baromi csúnya hajszínben... Nekem a sötét színek állnak jól.
Tök szőke vagyok alapból:)Festeni sem lehet ilyen színt:)
Attól függ,mennyire szőke a szőke alapszín.Mert sokan a mogyorószínre is szőkét mondanak,holott az már barna..nekem:)
Igazából biztos lenne a barnának azaz árnyalata ami jól állna. de nem merek így kísérletezni:)
Megnéztelek, hát neked ez a szín nagyon jól áll, nem is vagy egy szőke típus, én viszont az vagyok, bármit néztem egy ilyen hajpróbás programon, mindig a szőke volt a jobb.
Köszi, de már döntöttem, nem vágok bele, amúgy valami mogyoróbarna félére gondoltam és nem is tartós festésre, ha mégsem tetszene, ne gyógyuljon bele:)
Csúnya, ha lenő, ha hagyják lenőni.
Egyébként meg nem mindenkinek áll jól a szőke haj még akkor sem, ha eredeti. Nekem pl. a fehér bőrömhöz nagyon nem volt jó. Azt tudom, hogy én már sosem leszek szőke később sem, akár festékről, akár az eredetiről legyen szó.
Én is eredetileg szőke vagyok, de már voltam szinte minden színű, fekete is. Mondjuk aki nem tudja ezt, az meg nem mondaná soha, mivel havonta festetem, szemöldökömet én intézem.
Szerintem is a fokozatosság fontos, bár nem tudom, milyen barnát szeretnél. Először szerintem legyen világosbarna, aztán ha tetszik, akkor sötétítheted. Ne felejtsd el a szemöldököd sem hozzáfesteni!
Én is, mert mellé nyúltam volna, mint általában mindig, mikor valamit változtatni akartam a fejemen:D Köszi még egyszer!
Köszönöm a válaszokat, meggyőzött a hajpróbás oldal és a vélemények is:)Szőke vagyok az is maradok.
No most néztem egy hajpróbás oldalt, Évi ajánlásával, hát nem vágott a falhoz az eredmény.A szőke sötétebb árnyalata az jó volt, de a barna már nem.
Nálam fordítva. Ezért melíroztatok, és így legalább nem látszik, hogy őszülök!
Szörnyen fogsz kinézni, tapasztalatból mondom. Öregíteni fog és iszonyat mikor már egy picit is lenőtt.
Semmiképpen sem, nagyon csúnya mikor lenő, mintha kopaszodnál. És nagy kincs az eredeti szőke haj a mai világban :))becsüld meg :))
nincs mit
majd rd meg,h mire jutottál!:-)
Ezt próbáld ki,itt sminkelni is lehet!:-)
[link]
Igen a feminán van, de az elég mű képet ad szerintem, de ha van valami jó oldal amit tudsz, azt megírhatnád:)
Az lehet:)Nem véletlenül húzom már egy ideje, félek is kicsit, ezért gondoltam a kimoshatóra.
szerintem fokozatosan fesd...kezd sötétszőkével,vagy világosbarnával és mindenképpen arany árnyalattal,ne vörösessel!Akkor nem lesz olyan drasztikus!:-)))
de vannak amúgy ilyen programok neten,ahol feltöltöd a képedet és próbálgathatod a hajakat!
További ajánlott fórumok: