Barátnőm hamarosan elveszíti a lábait (beszélgetés)
Nagyon sajnálom a barátnődet, sok erőt kívánok nektek.
A nicknév választásod a fórumod témája ismeretében nekem nagyon bizarrnak tűnik:/
Na jó, de, ha már időpont is megvan, akkor nem tudom,mit tehetnének.
De tényleg; mindkettőt egyszerre?........
Lábait??
Mindkettőt egyszerre nem szokás levágni
Mi a diagnózis?
Olvastam róla hogy eredményes
Bizony utána kell járni, érdeklődni minden lehetőségnek, nem egyböl műlábon és pszichológuson gondolkodni
még ha csak heteket is mondanak
Érszűkület miatt kell a lábait levágni?
Biztos, csak ez a megoldás létezik, mert gyakran hallani pénzszűke miatt, inkább amputálnak, mint eret cserélnek.
Esetleg kipróbálhatná addig is a mofetta terápiát.
Olvassátok el. Nekem ismerősöm lábát mentette meg a terápia.
Hú, talán te kérdezz meg egy pszichológust, mert ez nem tudom, hogy megy anélkül.
Most elég kevés az idő, de remélem találsz jót.
Nem tudom, merre laksz?
Nem vagyok a pszicológushoz fordulásnak nagy híve, de ez az eset, mikor mindkettőtöknek szüksége lesz rá. Neked azért hamarabb, mert már most sem tudod kezelni a dolgot. Ami érthető.
Nagyon-nagyon sajnálom.
De kitartás!
Szegeny :(
Szerintem is amit tehetsz, hogy mindig elerheto vagy, ajanld fel hogy barmikor barmiben segitesz, es ott vagy neki.
Hát, sajnálom. gondolom aggódik, hogy mi lesz veletek, vagy gondolkodik, hogy hogyan tovább.
Pszichológussal beszélt már?
Sziasztok!
Az alabbi dologban kernem tanacsotokat, segitsegeteket. Baratnomet korabban diagnosztizaltak egy ritka betegseggel, ami a vegtagjait erinti. Kb. 2 hete kozoltek vele a korhazban, hogy a betegsege elorehaladottsaga miatt meg kell operalni, ami azt jelenti, hogy a honap vegen le kell vagni a labait. Mar elojegyeztek a mutetre. Miota kozoltek vele azt a hirt, magaba zarkozott, es elutasito lett velem szemben is. Hogyan segitsek neki, hogy ne forduljon magaba, es ne forduljon el tolem sem?
További ajánlott fórumok:
- Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :)
- Lehet-e érezni, hogy hamarosan megindul a szülés?
- Kisbabát szeretnék hamarosan
- Amikor a férj elveszíti a feleségét
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Hamarosan válok. Én nem fogok szenvedni, mint a barátnőm,...