Barátkozás innen és azon túl, mert nem jó egyedül (beszélgetés)
Sziasztok! :)
25 éves 2 gyermekes anyuka vagyok akinek nincsenek barátai.. :( Sajnos mindenki eldobott magától amikor anyuka lettem.. Levelező társat/társakat keresek :) Nem ,kor teljesen mindegy. :)
Ha van kedved levelezni írj nyugodtan egy E-Mailt! :)
Legyen csodás napod!☺️
Kocsma? 10 után
Ki korán kel..kávézó, reggeliző
Vasárnap délelőtt templom 😁
Evelin vagyok. 29 éves. Budapesten lakók. Szívesen barátkoznék korombeli lányokkal. Szeretek zenét hallgatni, olvasni és filmeket nézni.
Írj nyugodtan. :)
helo
20/L vagyok. barátokat keresek. akár csak netes beszélgetésekhez is.
Dél bács megyén lakok. ha van kedved dumálni csak ugy akkor írj :)
Szia,
olvastam a bejegyzésed a Hoxán, tudom, hogy már elég régi, de azért gondoltam írok. Én is barátokat keresek, 37 éves vagyok, budapesti, Heninek hívnak. Nagyon szeretek utazgatni, kirándulni, koncertekre, rendezvényekre, fesztiválokra menni. Ha még aktuális a barátkeresésed és van kedved írj :)
Szép napot!
BŰÉK!
de ahogy én mondom mostanság :)
B.B.S.Ú.É.K!
Tényleg próbáld ki! Nem tudom mondjuk hogy itthon hogy működik ez, de külföldön tökéletesen! :)
Kint éltem egy darabig, és ott teljesen természetes volt, hogy ameddig az emberek várták a buszt, addig nekiálltak beszélgetni mindenkivel aki szembejött. Amikor először megszólitott egy srác, jól meglepődtem. Épp a pizzáját majszolta, és megkérdezte melyik buszra várok. Mondtam neki hogy a 196-osra. Azt mondta ő 194-re, ami kb ugyanakkor jön, szóval várhatunk még egy darabig. Aztán megkérdezte, hogy kérek-e egy harapást a pizzájából. Na ez végképp meglepett, mert már harapott belőle párat, és amúgy is...
Mindenesetre mókás kis komának találtam, tök jót beszélgettem vele!
Máskor azt kérdezték honnan jöttem, és baromi jót beszélgettünk Magyarországról meg Európáról és a hátizsákos túrákról! De olyan is volt, aki tőlem (aki nem is élek ott) kérdezte meg, hogy hova érdemes bulizni menni, vagy hogyan jut el A-ból B-be. Szóval a buszmegálló szerintem tök jó ötlet! :)
van akinek igen...
Időm nagyon kevés, de jó lenne barátra lelni...
Első reakcióm az utolsó két hosszászólásra : :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez hatalmas :D
Kipróbálom ! Szép estét nektek
Először elmosolyodtam, ...aztán elgondolkoztam rajta!
Ez nem is vicc, hanem egy nagyon jó ötlet!:)
Csak egy kicsit fejleszteni kell: Ne csak várd, hogy szóljanak hozzád, szólíts meg te is embereket !:)
Hihetetlen helyzetekből alakulnak ki nagyon fontos összetalálkozások !:)
szia,hát.. az egyik csaj összejött valami drogo pasival,és hát ugye elzűlött :S a másikkal jó lett volna a kapcsi,csak nagyon hisztis volt,párszor összevitatkoztam vele,és végül azért sértődött meg,mert viszketett neki,és felaart menni egy idegen pasi lakására velem,én meg nem akartam vele menni,és már egyből nem is voltam a barátnője :S
a pasik meghülyítik a csajokat :S
Szia !
Nem tudom emberek miért tűnnek el 2-3... év után, hiszen, ha barátok voltatok, akkor volt közös érdeklődés stb...az nem múlik el évek alatt. Sajnálom.
Normális helyzetben nekem is spontán alakultak ki a barátságaim, de azért azok kötődtek bizonyos intézményekhez, vagy helyekhez ahol sűrűn megofrdultam, szomszédok,sport, tánc stb.
Csak most nem tudok megfordulni sehol sem a munkahelyemen kívül. Próbálom én magam is jókedvű lenni, csak sűrűn nem megy :D