Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal recept

1 ek. olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
8-12 szelet bárányborda
3/5 csésze fehérbor
3/5 csésze marhahúsleves
2 ek. paradicsompüré
2 szál rozmaring
1/3 csésze fekete olívabogyó
só, őrölt bors
A Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal elkészítési módja:
Az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bárányszeleteket, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral, majd néhány perc után a paradicsompürével és a levessel is. A rozmaringgal, a borssal és az olívabogyóval ízesítjük, majd az egészet áttesszük egy jénaiba. A jénait a sütőbe tesszük, és a húst kb. fél óra alatt készre sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Tüccsögi, 2010. júl. 20. 08:11
A bárányborda olivabogyóval és rozmaringal elkészítési módja és hozzávalói.