Barackos rakott csirkemell recept

800 g csirkemell (filé)
só
500-600 g őszibarackbefőtt (ahogy fér)
150 ml főzőtejszín
1 nagy csipet só
1 késhegynyi bors - fehér (őrölt)
1 késhegynyi szerecsendió (őrölt)
1 késhegynyi fahéj (őrölt)
1 késhegynyi gyömbér (őrölt)
200 g sajt - trappista (szeletelt)
A Barackos rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemell szeleteket vékonyan sózzuk be és a felével rakjuk ki a tepsi alját. A barackot vágjuk szeletekre, és rakjuk a csirkére, majd borítsuk be a maradék hússzelettel. Rakjunk rá újabb barackréteget. Egy tálban a tejszínt keverjük csomómentesre a liszttel és a fűszerekkel,öntsük rá a barackos húsra, szórjuk meg reszelt sajttal. 180 C-ra előmelegített sütőben minimum 50 percen át süssük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2014. aug. 15. 19:07
A barackos rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.