Barack színű alkalmi ruhához, illik a fehér cipő? (tudásbázis)
hagyd meg a menyasszonynak a fehér cipőt!
amúgy divat katasztrófa a fehér cipő!
Afehér cipőt hagyjuk meg a menyasszonyoknak, lásd protokoll könyvek!
TILOS! PROLI!
na igen, nekem is van olyan cipőm, ami keringőre meg majd házasodni oszt annyi:/
de pl egy jól megválasztott törtfehér szandál illik egy nyári könnyű ruhához(fehérhez!) vagy egy világos farmerhez ha fehér felsővel veszi az ember
egyetértek, és nem:)
A fekete szerintem igencsak elüt:(
A fehér sem jó.
Attól függ, hogy a barackszin, milyen batack is? A sápadt őszibarack, a sárga sárgabaranck, vagy netán a sárga-őszibarack?
A sápadt öszibarackhoz valami halvány levendulaszint tudnék elképzelni az összes kiegészítőben,
A sárga sárgabarckhoz a fehéret.
A sárga őszibarackhozpedig a sárga sárgabarackor, netán fehérrel ötvözve. De feketét semmiképp
szerintem is megy hozzá
bár én inkább valami bézs, vaj, esetleg barnás árnyalatú cipőt és kiegészítőket vennék. Kérdés, hogy van-e hozzá táskád... meg ilyenek.
Ha mindenből van fehér, akkor inkább fehér.
Sötétet semmiképp sem vennék fel.
A protokoll szerint, mindig felfelé vlágosítunk, így a fehér cipő csak ritkán elfogadott dolog.
Ha minden más kiegészítőd is fehér (azaz a táska, az ékszerek, masni, öv, kitűző, stb.), akkor még mutathat jól. De ezt ugye Te látod, ha belenézel a tükörbe.
Én a barack színű ruhához biztosan fekete cipőt és táskát választanék. Valamint ha olyan az alakod és a ruha, akkor itt a már többek által írott fekete masnit a derekadra vagy egy fekete virág kitűzőt (az most úgy is nagy divat). Ebben a verzióban már lehet variálni a többi kiegészítővel.
szia, általában ami bőrből van annak kell egyformának lennie( öv, táska cipő) a kiegészítők a ruha színével harmonizáljanak.
De ha a táskád anyagból van, lehet díszítéssel, akkor a fehér cipőhőz párosíts lehetőleg fehér ékszereket. Alkalomra alegelegánsabb a gyöngysor karkötő, de lehet egy fehér kőves fülbevaló barackszínű selyemnyakékkel amin fehéres medál, vagy szintén kő van. Mivel nyár van és a ruhád is vidám színű egy kissé falusias beütésű lenne az ültözéked a komor fekete cipőben. A fekete cipőt abban az esetben tudnám elképzeli, ha minden kiegészítőd fekete, a fülbevalótól a táskán keresztül az övig, de még a színhatás kiegyenlítésére így is szükséged lenne egy elegáns könnyed fekete boleróra vagy stólára.
Legalábbis a német hölgyek így öltöznek.
fekete cípő, fekete derékmasnival az jól néz ki, csak ne legyen túl vad fekete
fehér szerintem furábban mutata, én jobban szeretem, ha a cipőm sötétebb a ruhámnál, kivéve persze, ha valami harmonizál rajta a ruhával
Szerintem simán....
Sötét színűt semmiképp ne vegyél fel hozzá!
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű cipő illik egy kék, fehér, piros színekből álló ruhához?
- Esküvőre, kis fekete ruhához, milyen szinü cipő és kiegészitők illenének (a feketén kivül)?
- Fekete szilveszteri koktélruhához milyen színű harisnya illik?
- Ekrü ruhához milyen színű tömött menyasszonyi csokor illik? Képeket is szívesen fogadok:).
- Piros színű alkalmi ruhához milyen smink illik?
- Barack színű ruhához milyen smink-színek illenek?(barna haj-szem, világos bőr)