Milyen színű cipő illik egy kék, fehér, piros színekből álló ruhához? (tudásbázis)
Azt gondoltam:D
Csak azért írtam, hátha feldobná egy jó láb ezt a ruhát, ha jól látom midi és akkor feltételezem, hogy jók a lábai a kérdezőnek. Nekem egyébként nem tetszenek a kötős cipők és a bokapántost is csak nadrággal veszem fel, de van akinek jól áll.
Bocs! Nem kritikának szántam feléd!:)
A saját véleményemet írtam le.
Én személy szerint nem pántos cipővel látom magam előtt.
Igen, nem a ruha kinézete volt a kérdés:D
Nekem se tetszik, sem a fazon, sem a színek. Elég formátlan és ha azért varratott ilyet a fórumindító, hogy a hasát takargassa, akkor elég rossz fazont választott hozzá, hiszen egy karcsúsított ruhával sokkal jobban ellensúlyozni lehet az ilyen problémákat.
Lapbarna! A cipő fazonja mindegy is, mert az, hogy bokapántos e vagy megkötős a lábától függ, amit mi meg nem látunk. Ha jók a lábai, akkor kihangsúlyozhatja egy megkötőssel, vagy ha túl vékony a lába, akkor egy bokapántossal optikailag segít a problémán (bár manapság olyan női lábakat mutogatnak jónak a reklámokban, hogy csak lesek, hogy ezt szépnek találja valaki:)).
Kék, piros, nude, vagy ezüst cipő. Lehet platformos vagy sima. Ne legyen bokapántos, sem pedig megkötős.
Kiegészítők ezüst színűek. Hosszú, lógós, nagy formájú nyaklánc, vastag karkötők. Táska: lap, boríték, kisméretű. Haj kibontva, kivasalva javaslom. Semmiképpen se kegyen fényes a harisnya!!
Rémes a próbababán ez a ruha...
Egyébként feketét.
Képet nézve: borzalmas ez a ruha :/
Ha nagyon muszáj, akkor kék cipővel.
Én a táska színével egyeztetném.
Esetleg a 3 szín kombója is szóba jöhet, valamint a 3 szín mindegyike jó hozzá.
Teljesen egyetértek. Fehér kistáska és minden kiegészítő. Kell valami nyaklánc ami feldobja.
Én a fehéret erősíteném.
Vagy testszínű körömcipő, vagy a blúz színével megegyező. Ha kéket szeretnél, az is lehet, bár az a legkevésbé mutatós.
Fehéret soha, semmilyen körülményben nem, csak ha te vagy a mennyasszony és aznap van az esküvőd.
Amilyen színű kézitáska lesz a kezedben!!!
Én valószínű a pici fehér rátéttel egyezőt hordanék hozzá táskában és cipőben is, mert különben önmagában a pici fehér rátét eléggé kirívó maradna.
Persze jó lenne látni a ruhát is, de az biztos, hogy a cipő + táska nálam egyforma lenne.
További ajánlott fórumok:
- Barack színű alkalmi ruhához, illik a fehér cipő?
- Fekete szilveszteri koktélruhához milyen színű harisnya illik?
- Ekrü ruhához milyen színű tömött menyasszonyi csokor illik? Képeket is szívesen fogadok:).
- Szerintetek fekete aljú egyberuhához milyen színű felsőrész illik legjobban? Nyári ruhák
- Piros színű alkalmi ruhához milyen smink illik?
- Milyen színű harisnya illik egy ezüst kisestélyi ruhához?