Bár idős vagyok (72 éves) és a lábam is fáj, de szeretnék utazni (beszélgetés)
Nekem más a tapasztalatom, de kinek mi jön be...
Lévén, hogy idősebb emberről van szó, pár gondolat. A Napospart sík terepen van, a szállodák java része tengerközeli.
Az Aranyhomok parti része kevés, a szállodák domboldalon helyezkednek el. Aranyhomok bulisabb, hangosabb, inkább fiataloknak való.(legalábbis ez a tapasztalatom)
Aranyhomok északabbra van, ezért pár fokkal hűvösebb is.
Aranyhomok érezhetően drágább, szállodák, éttermek és egyéb szolgáltatások terén is.
Egy teljesen szubjektív ajánlat: Válassz a Napospart legdélebbi szállodái közül, így közel leszel Neszebárhoz.
ELIT4 Apartments és a Hotel Calypso kipróbálva, mindkettőt ajánlom, bárkinek. Városnéző kisvonattal át lehet menni Neszebár óvárosába, ami a világörökség része. Napokig elbolyongtam benne, mindig találtam valami új és érdekes dolgot.
Ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok, első olvasatra ennyi jutott eszembe.
Ha van Face oldalad,akkor esetleg ott oszd meg, hogy keresel útitársat. Vagy fizess be irodánál, éppen akkora az esély, hogy normális szobatársat találsz, mintha idegenek közül szemezgetsz.
Nincs rokonod, gyereked, unokád, barátnőd, aki szívesen elmenne veled?
Szia! :)
Igen, biztosan találsz.
Sok sikert, fantasztikus nyaralást Neked! :)
Sziasztok!
Szeretnék elmenni még az idén bulgáriába repülögéppel a tengerpartra, de nincs partnerem.Keresnék hasonló koru, és hasonló problémájú társat aki utazna velem.Szerintetek találok?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- 36. hétben vagyok, nagyon nagyon dagad a kezem és a lábam és nagyon fáj. Lehet ezt valahogy enyhíteni?
- Nem vagyok terhes, a lábam nagyon vízesedik. Tudtok valamit ajánlani? Régebben nem volt ilyen gondom.
- 39 hetes vagyok, hirtelen bedagadt a lábam, állandóan szomjas vagyok, mitől lehet?
- Szerbián át akarok utazni, lengyel rokonommal.... Vízumköteles vagyok? vagy esetleg ő? szerbiába kell vízum?