Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Banya tanya.... (beszélgetés)
Kihaltak a banyák?
Ó azok a régi szép idők! 😏
Neked is! Legyél happy! Nemcsak most, hanem forever!!!!
Ezek a banyává válás teendői már úgy lefoglalnak,hogy alig marad időm bármi másra.
Pedig most éreztem rá az élet lényegére,ezért megpróbálom korrigálni az eddigi tévedésemet.
Nem mondod hogy nincs saját recepted.
Titkolózol.Nem akarod megosztani velem,mert ha én is olyat főzök az rontaná az üzletet.
Bocs, csak most olvastam a kérdésed, és már olyan késő van, hogy nem jut eszembe semmi.
Isten őrizz.Még elvesztené az antik jellegét.
Ha megunod, kend be rozsdamaróval!:DD
Legalább lesz ismertető jeled.
Úgy mint nekem a rozsdás orr.Ha megunom majd tulipánokat festek rá.
akkor én még baba banya vagyok.3 fogam hiányzik,igaz a bölcseség ki sem nőtt.
Ne bánkódj.Akkor majd te leszel a köves orrú banya.
Ki mondta hogy én iszom meg a kotyvalékot.
Te milyen kölcsön protkóról beszélsz?
Hát mit érne egy banya saját protkó nélkül?
Egy banyának semmi nem árthat.:)
köszönöm.a vízkő már kiette a gyomromat.
Majd küldök egy üveg vasasat.:)
a veszett macskát nem ajánlom,hacsak nem akarsz a hasikádba egy jó nagy szurit sorozatba.a kölcsön protkó nem jó?
a miénk vízköves,mit csinálják?
van Fehérváron egy fényes orrú öregasszony,szegényt már fényesre dörgölték.
Ez már tetszik.Nem akarok tömeg banya lenni.Az nagyszerű ha én leszek az egyetlen rozsdás orrú banya.
Egyébként jó el vagyok a tömegben,csak kell egy belső tudat hogy nem vagyok ugyanolyan.
Semmire, azért adnám oda.
Nem kell a kútba tartanod, húzunk fel valamennyi vizet. Rozsdás lesz az orrod az biztos, de ki mondta, hogy fényesnek kell lenni? Te lennél a rozsdás orrú banya.:)))
Lemondtam a kotyvasztásról és a Pista üstjéről,ha már szerinte nem kell főznöm.
Pedig már megvolt az első recept:1 veszett macska farka,2 marék mezei pitty-putty és 3 éjféli bagoly huhogás.
Pista szerint az agyamat kellene kattogtatni,de szerintem jobban menne ha csak a protkómat kéne.
Foghagyma te mit javasolsz?
További ajánlott fórumok: