Bankban dolgzók segítségét szeretném kérni egy dolgozatomhoz... Sürgős! :-( (beszélgetés)
Elküldtem emailben.
Remélem megfelel:)
Sziasztok!
Igen, sajnos tapasztaltam, hogy sok mindentől függ, ma lejártam a lábam a városban, minden bankban bementem, ahova csak tudtam, de vagy sok mindent kérnének be az elbíráláshoz (ami nekem meg nincs, mert azt nem adtak a feladathoz), vagy egyáltalán nem tudnak pontosabbat mondani, mert ugye nem valós vállalatról/érdeklődőről van szó.
Kék irisz, előre is nagyon köszönöm a segítséged, írtam privátban a részleteket!!! Előre is ezer hálám!!!
Jó éjt mindenkinek!
Szia!
Holnap csinálok neked egy kalkulációt. Van valami elképzelésed, vagy rám bizod?
szia
Hitelajánlatot szeretnék kérni egy (fiktív) vállalatnak beruházási célra. Sajnos eddig nem kaptam sehol, mert ilyen-olyan okok miatt nem adhatják ki, amit megértek, igazából nekem csak egy egyszerű kalkulációra lenne szükségem, hogy ha kér X hitelt a vállalat, akkor azt milyen időtávra, milyen kamattal, milyen feltételekkel kapja. Csak összehasonlítás céljából.
Tudsz segíteni?
Szia!
Az attól függ. Mit szeretnál tudni,
sziasztok
Egy egyetemi dolgozatomhoz lenne szükségem segítségre, vállalati hitelezéssel kapcsolatban. Tud segíteni valaki???
Előre is nagyon megköszönöm!!!!
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Bankban dolgozók segítségét kérném...