Ballagási tarisznya óvodásoknak (beszélgetés)
8. Kata óvónéni
2009. máj. 1. 21:59
Köszönöm szépen a segítségeteket:)
Lehet, hogy mi is onnan rendeltük, megnéztem az oldalt, de majd csak hétfőn tudom meg pontosan.További szép napot!
6. HM67
2009. máj. 1. 16:57
szia!
Ajánlom a www.kepeshaz.hu oldalt. Nagyon szuper ovis tarisznya képek vannak. Elfogadható áron. Mi is ott rendeltük meg.
5. B.Mária (válaszként erre: 3. - Kata óvónéni)
2009. máj. 1. 10:15
Hétfőn leírom a címet, lehet hogy telefonszám is van! Szép hétvégét!
4. Encsy75
2009. ápr. 30. 23:08
Szia.Nálnk is volt tarisznya.Az óvodát lefényképeztük az utcáról és akkora képet csináltattunk amekkora belefért a tarisznyába.Így minden gyerkőcnek volt az óviról kis képe.
3. Kata óvónéni
2009. ápr. 30. 21:37
Előre is köszönöm!
2. B.Mária (válaszként erre: 1. - Kata óvónéni)
2009. ápr. 30. 21:07
Szia!
Mi rendelni szoktunk, és 500Ft-ot kell beadni a ballagós szülőnek.De csak hétfőre tudom a címet megadni, ahonnan évek óta rendeljük. Nagyon szép választék van. Maci és Katica csoportunk van és az idén a csoport emblémájával ellátott tarisznyát rendeltük meg.
1. Kata óvónéni
2009. ápr. 30. 20:58
Sziasztok!
Óvodámban már több éve adunk a ballagó gyerekeknek fakanalas batyut,vagy általunk készített tarisznyát.Az idén szeretnénk szép,csoportjaink jelével ellátott tarisznyát ajándékozni.Ha valakinek van ebben tapasztalata,címe(esetleg ár...)szívesen venném a hozzászólásokat!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 50000ft ballagási ajándék az ovónéninek nem sok egy kicsit? Mi a véleményetek?
- Verseket keresek óvodásoknak, ami igazán rímes, és könnyen megtanítható!
- Egyedi, pénztárcakímélő osztályfőnöknek való ballagási ajándék ötletek...?
- Ballagási tarisznyába mit tennétek?
- Ballagási tarisznyában mi szokott lenni?
- Óvodás ballagási ajándék fiúnak