Ballagás, diplomaosztó után mit szokás kezdeni a meghívottakkal? (tudásbázis)
vá-vá-várj! te hogy írtad volna? mert a tarsolyomban volt még a csinálni szó is! követelmény volt emellett a szokás szó is :)
jól választottam, nem? ;D
Ballagás után elvittük a legközelebbi rokonainkat és barátainkat (30 fő) vacsorázni egy kiváló étterembe.
Már januában megrendeltük májusra a helyet és a kaját. Nem csalódtunk. Minden szuper volt.
mit szokás "kezdeni" ? hű ez elég érdekes megfogalmazás...
egy ebéd vagy vacsimeghivás, ez sztem a normális.
Szerintem is egy ebéd, esetleg egy kerti party, attól függ, hogy a vendégek mit szeretnek. Mi általában megoldjuk az ilyesmit egy kerti főzéssel, így az egész brancs együtt lehet, lehet beszélgetni, szórakozni.
Ha nem akarsz nagy felhajtást, főzhetsz egy finom ebédet otthon, a vendéglőt én is tudom ajánlani.
Aztán persze embere, szokása válogatja. Van aki nem is ebédre megy, hanem vacsorára hívja meg a vendégeket, esetleg késő délutántól egy bulira, de láttam én már kisebb "lagzinak" is megfelelő méretűt.
Ennek a kedv, de gondolom legfőképp a pénztárca szab határt...
További ajánlott fórumok:
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Pici esküvő és lelkizés a meghívottakon...
- Ajándékötletek diplomaosztóra
- A barátom holnapra meghívott hozzájuk, mivel fát fogunk díszíteni. Kicsit azonban izgulok, (bár máskor is voltam már ott.) Hogy viselkedjek?
- Milyen köszönő ajándékot lehet adni az eskövőre meghívott vendégeknek?
- Mit adjak ajándékba a barátomnak a diplomaosztójára?