Baleset (beszélgetés)
Mert még ma is dolgozom,és baleset volt,ott ,ahol én lakom,és direkt,jót tett a lábamnak,több kilométert legyalogolni a hévig,szóval most még jobban fáj,mint előtte.
Mondjuk,amikor bementem a munkába,és haza,azért jobban fájt,a lábam,mint mikor pihentettem,de ez biztos azért van,mert nem szabadna eröltetni.
Nincs gipsz, kulcs csont az áldozat, azzal sok mindent nem tudnak kezdeni. Azt mondták kíméljem. Peeeeersze, kímélem. :)) Én most szó szerint voltam szédült, de egyébként se kell félteni. :)
Jaj,és van rajtad gipsz?Jobbulást!!!!!!!ÉN meg csak panaszkodom itt egyfolytában:)Ezt a szédült tyúk elnevezést rám is használták,a szertelenségem miatt:)
Drukkolok, persze! :) Nyugi, nem lesz gond! Ha ez vígasztal, én is hadirokkant vagyok. :) "Összecsókolóztam" a radiátorral, mert egy szédült tyúk vagyok. :D Csontom repedt, de semmi baj, ahogy a mondás tartja: ebcsont beforr. :) Jobb lesz, mint újkorában. ;)
Én 21 éves vagyok, a barátom regezett elöször ide.De inkább én nézegetem a Hoxát.Szóval remélem most is igazad lesz,hétfőn megyek orvoshoz,majd megirom aznap,hogy mi lett.Drukkolj:(
Akkor a 26. hsz-em stronó! :D
Most látom az adatlapodon, hogy férfi vagy. :)
Akkor már tuti, hogy nincs nagy baj, mert Ti pasik amilyen kényesek vagytok, egy csonttörés után már a végrendeleteteket írnátok. :)))
Persze, a kivétel erősíti a szabályt. Lehet, hogy mégis csak egy hőssel van dolgunk. ;)
Köszi,aranyos vagy.Milyen ismerős, a barátom,is mindig ezt mondja,hogy mindig igaza van,és az esetek nagy részében be is jön,tényleg.Mert az adatlapom ellenére nő vagyok:)
Mondhatnám, hogy mint mindig, de hátha nagyképűnek tűnnék. :D
Azért majd írd meg mi volt!
Hát,hős az nem vagyok,és fakír sem,szóval,akkor neked lehet igazad:)
Nem vagyok hozzáértő, viszont volt már eltörve a bokám, így azt tudom, hogy azzal dolgozni járni nem lehet(ne). Hát ha mégis, akkor egy hős vagy. :)
De megnyugtattál,hogy nem törés.
Oké.Köszi,most hétvégén táncolni nem fogok az biztos:)
Ha már egy hete így jársz dolgozni, akkor törés biztosan nem lehet. Inkább rándulás vagy ficam, de majd a doki hétfőn megmondja. Addig is kíméld a hétvégén, ha egy mód van rá. :)
Sajnos nekem már aznap be kéne mennem,amikor már rámrakják,vagy magamra tezsem a rögzitőkötést,remélem járhatok,mert a mai világban nem maradhat ki egy napot sem az ember a munkahelyéről.
Úgy értettem, hogy törés vagy zúzódás között nem tudsz választani, mert ami megtörtént, megtörtént!
Egy kolléganőm -figyelmetlenségből- lecsúszott egyik lépcsőfokról a másikra, és nagyon megütötte a sarkát, a végén leszázalékolták mert úgy törött el a lába!!
Azt is receptre írják fel,ha jól tudom.
Szerintem van.Mert,ha azt mondom,hogy nem rakhatják fel,akkor nem rakják fel a gipszet,hanem valami kisebb rögzitést,egy csomó mindenki azt kap manapság.
Természetesen ,ahova megyek,ott azonnal röntgenre fognak küldeni.Csak,manapság az óriás gipsz helyett vannak kisebb rögzítések is.
Szerintem, sajnos nincs választási lehetőséged:(
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!
Mérget ne vegyél rá!
Anyunak tavaly nyáron nagyon bedagad a bokája és fájt neki. Elment a dokihoz aki azt mondta, hogy megerőltette, adott neki krémet, meg borogassa. Aztán egy hét múlva sem lett jobb, mikor elküldék valami reumatológushoz, aki egy újabb krémet írt fel. Majd a harmadik orvosnak jutott eszébe, hogy elküldje röntgenre, ahol kiderült, hogy el van törve a lába. Akkor már egy hónapja törött lábbal dolgozott konyhán!!! A baleseti sebészeten egy doki azt mondta: hm... spontán törés... van ilyen.... :S
Én csak a kezemet tettem le amikor a lábam kiszaladt alólam a jégen, mégis eltört a csuklóm!
Magam sem gondoltam, de sajnos gipsz lett a vége!
Ezért mindenféleképpen röntgen!!!!!
(Nem akarlak ijesztgetni, de van rosszabb történetem is!!)
Nem is sántitok annyira, a sportcipő tartja a lábamat,csakhát örökmozgó vagyok,és nem tudnám elviselni a gipszet.
El is kell menni, már előbb is jó lett volna ha látja orvos.
Köszönöm:)Hát fájt,de tudtam,igen,csak nem múlik a fájdalom,ezért szánom rá magam az orvosra.
Ha tudtál dolgozni járni, akkor nincs nagy baj szerencsére.
Jobbulást kívánok neked!
További ajánlott fórumok: