Balaton...Egy rakás víz sok pénzért (beszélgetés)
Imádom a Balaton, nagy szerelem nekem az öreglány.:)
úgy-úgy , nem is beszélve az óceánról:DDD
Hiába tippelgetsz. :) Szerintem ő se tudja, mi lenne neki jó.
az lehet.akkor valami langyos kéne neki.
Nem jó! Alaszkában azt kérdezné, hogy mikor lesz már VÉGLEG MELEG??? :D
Akkor most 2 napig legalább nem leszel elkeseredett.
Zsombi, te egy igazan kellemes ember vagy. :)
Azért ha kapnál egy nyaraló kulcsot, hogy tessék, tiéd a ház egy hétre, víz és stég a hátsó kertben, tudnád élvezni, igaz?
Még a vonatra is föltuszkolnád magad ;)
Hihi.... a legnagyobb baj veled, hogy egy karorvendo gonosz "ember" vagy....
Ha neked szar, legyen mindenkinek az...
De kepzeld, a legtobb ember attol, hogy ma nem strandol, tudja jol erezni magat. Te meg a hidegben sem tudod 😀😀
Amikor végre lehet menni síelni. Gondolom, te is azért várod.
akkor meg az lesz a bajod.költözz Alaszkába.
Ma valahogy nem hallom arádióban, hogy "Hatalmas a torlódás a Balaton felé..." Csak nem, hogy nem lehet pancsizni? Hihi :) Végre lehűlt az idő, lehet levegőt venni. Csak az a dühítő, hogy 2 ilyen nap, aztán megint kezdődik minden előlről. Mikor lesz már VÉGLEG HIDEG???
Szerintem sosem zár be a Balaton.Mindíg lehet ott sétálni.Hidegben meg csúszkálni :)
Annak a vizét nyár végén nem leeresztik, hanem kiborítják.
Ja értem. Még sosem jártam a Balatonnál. Nekem csak a Kiborí-tó jutott osztályrészül. :)))
Huszadika éjfélkor a Balaton körüli kerítés kapuját bezárják, majd kihúzzák a dugót, és leeresztik a vizet. Aki a kerítésen belül maradt véletlen, azt is bezárják. Aztán felszántják, és búzát vetnek bele. Ha azt jövőre learatták (Péter, Pál napja), utána újra feltöltik nyárra vízzel, hogy mehessen a sok hülye sok pénzért pancsolni.
Csak az iskolás gyerekekel rendelkező családoknak tart már csak addig a Balaton szezon. Esetleg a tanároknak. A többieknek nincs még vége.
Jön az ősz, szüretek, stb.
Egyébként az wellness szállók egész évben nyitva vannak.
Azok a "Mások"jól élvezzék ki,mert már csak 7 nap és vége a nyárnak,és bezár a balaton :))
Final countdown...
Vannak pici nem zsúfolt strandok,itt ott eldugva.csak nem tudunk róla.
Mert ha ő nem tud menni más se menjen...ha neki nem jó, másnak se legyen jó.
Ha te úgysem mész oda, akkor neked miért nem mindegy, hogy hányan nyaralnak ott?
Ah, csak fáj neki az élet ;)
Szerencsere a nyaralas mellett osszel, telen, sot tavasszal is lehet szupi programokat talalni 😁
Remelem, nem pedagogus vagy, es nem Te tanitod a jovo generaciojat barmire is....
Ha nem lenne ennyre faragatlan, sajnálná az ember. De így nem.
További ajánlott fórumok: