Bal oldali alhasi fájdalom, megváltozott menstruáció (beszélgetés)
Nem vagyok orvos,de cisztára gyanakodnék. Mielőbb menj orvoshoz! Ha nem fogad, keress másikat.
Nem tudom, hogy a háziorvos adhat-e sürgősségire beutalót. Habár ha nem vagy rosszul, akkor hagyjuk a sürgősségit, de nőgyógyászt keressél mindenképpen. Ne várj hetedikéig!
Köszönöm a válaszokat. Algoflexet szedtem, azt szoktam, mikor görcsölök, de erre nem használt.:( Mikortól rövid a menstruáció? Nekem most 3,5 nap volt, de az utolsó nap már csak alig valami. Endometriózisnál nem pont hosszú és sok szokott lenni?
Nem tesz lehetetlenné fájdalom, nem olyan erős, tehát 'rosszul' nem vagyok, inkább az zavar leginkább, hogy a havim is furcsa. Ha csak 7én megyek, lehet baj? Persze ha rosszabb lesz, vagy láz lesz, megyek hamarabb. Elég bonyolult lenne megoldaom hamarabb.
Most egyébként úgy érzem nem is az alhasi részén fáj, hanem még lejjebb.
Jobbulást!
Cisztának tűnik, rosszabb esetben endometriózis. Még rosszabb esetben ún,csokiciszta, azaz endometriózis eredetű elváltozás a petefészekben.
Feltétlen menj orvoshoz, ultrahangra!
Ha csak úgy odamegyek a magánrendelésre? Kedden megpróbálom felhívni őket, de addig nincs rendelés.
Az is probléma, hogy jelenleg másik városban vagyok, mint ahová mennem kéne, és jövőhétvégén terveztem csak odautazni.
Nektek volt már hasonló? Próbáltam informálódni (tudom hülyeség), de mindenhol azt írják erre, hogy terhesség, az meg nálam kizárt.
Felfázás lehet? Vagy ahhoz feltétlenül kell az égető érzés pisiléskor?
Igazából tudom, hogy nem lehet neten diagnosztizálni senkit, csak már nem tudom mit kezdjek magammal így hétvégén. Ittam cickafark meg kamillateát, és azt vettem észre, hogy fekvő helyzetben enyhül.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mert nagyon meg vagyok ijedve. Kb. egy héttel ezelőtt kezdődött a bal oldalon a fájdalom, először inkább csak kellemetlen volt, napi néhány alkalommal jelentkezett, mostanra egész nap tart, este rosszabb.
Közben megjött, pontosan, de szokatlanul darabos és élénk színű, valamint a szokásosnál sokkal kevesebb. Mára már alig van, de még nem barna, csak sötétebb. Régebben 6 napos volt, és még este is csere kellett, most meg éjjel semmi nincs... :( Az is megváltozott, hogy régebben nagyon görcsölt a hajam, most meg alig éreztem.
Maga a menstruáció kb 3 hónappal ezelőtt változott meg.
24 vagyok. Jelenleg nem élek nemi életet, de csináltam két tesztet, mert azt olvastam kimutatja a cisztát is. Mindkettő negatív. ( azért kettőt, mert az 1. lejárt volt.)
Előre is köszi. Nagyon aggódom... :(
További ajánlott fórumok:
- Egyre erősödő, petefészek környéki fájdalommal és menstruációval nőgyógyász hogy diagnosztizál?
- Méhtükrözés során végzett méhpolip eltávolítása "bezavar" a menstruációs ciklusban vagy nem? Megváltoztatja a következő mensi időpontját?
- Erős derékfájdalom menstruáció előtt. Ez természetes, vagy valami problémát jelezhet?
- Ciklus 18. napján enyhe menstruációs fájdalom
- A megváltozott menstruáció utalhat terhességre?
- Mi a leghatásosabb módszer menstruációs fájdalom ellen?