Baklövéseim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Baklövéseim
Ui:ha be mondom ,h legszívesebben Andrea Bocellit nézném meg ,vagy Feke Pált énekelni egy koncerten ,hát én sem aratok osztatlan sikert:)
Sőt ,már a sátorozás ,bográcsossal is megrémíti a korosztályomat.
Na?
No,most elolvastam.
Elmegyek úszni ,aztán munka ,közben gondolkodom a válaszon:)
Ejnye ,Te,nem könnyű veled luther.)
Juj ,mielőtt elfelejteném.
Lentebb írtad ,h miért kellene más gyermekének örülnöd.
Nem kell.
Hidd el.
Nálunk hármas sincs.
Apuka teljesen eltűnt a képből.
Csak példaként írtam ,biztos van még ilyen.
El úszni ,összeszedem a gondolataimat és válsz.
Szép napot.)
Ebben teljesen igazad van. A debil faktor teljesen nemfüggetlen. Én egyfajta szociális elszigeteltsében élek. A munkám és a hobbim ehhez tökéletes partner. Csak egy példa: Ha valaki csak úgy feldobja a kérdést hogy mit szeretnék látni mondjuk a nyáron, én bemondom (őszintén) hogy szívesen megnézmém a C.E.R.N.-t svájcban. Na kb itt ér véget a társalgás. A legtöbb reklámokra és tv csatornákra bólogató ember alapból nem érdekel.
Filmeket gyűjtök, és nézek minden műfajban. A zenét úgy hallgatom mint ahogy más olvas tehát akkor és ott csak az van nem háttérként szól. Régebben rengeteget jártam moziba de oda is egyedül, mostanra viszont már idegesítenek a viselkedni nem tudó "szellemi igénytelenek", úgyhogy oda is ritkán járok. Munkatársakkal ha beülünk valahová akkor beszélgetünk s sem én sem ők nem foglalkoznak a többi ott lévővel.
Az oly látványosan hangoztatott belső értékeket meg eddig csak kihasználták. Ha valamiben nem érsz el sikereket 15 éven át, vajon meddig erőlteted még?
Szigorú vagy luther.
Apró ,kicsi gömböc nőci voltam szemüveggel.
Engem is mellőztek a "népszerű" fiúk.
Nem jártam diszkókba ,nem buliztam ,mert ha elmentem valahova max nem szóltak hozzám ,vagy kinevették a duciságomat,csúfságomat.
Bezárkóztam lelkileg ,olvastam és az első férfihoz hozzámentem ,amit utólag bánok.
De így alakult és az élet adta utat ,ösvényt mindig jártam és járom.
Szépen lassan kinyíltam.
Tévedsz ,hogyha azt hiszed ,hogy külső alapján döntök csak én és sok nő.
Hidd el nem az az elsődleges szempont.
Aki megdobogtatta a szívem ,az max 165 cm magas ,kis köpcös ff volt.
És hidd el,büszkeségemnél fogva ha ő meghívott valamire ,a következő kört én fizettem.
/amit szóvá is tett ,h ez mire jó?/
Nem minden nő külső és pénztárca alapján dönt,sőt nem.
Én is kaptam annyi tüskét mint Te,csak én még most sem adom fel.
Nos.
Betöltöttem a 35 öt.
Ezt nem akartam felhasználni ,de megmutatom ,hogy egy korombeli "férfi" hogy ismerkedik.
Részlet a leveléből:)
hát....ja....arcod necces....de ari vagy!
> >randi?
> >
Sakk-matt.
Nem mondtam sehol hogy egyedül akarnék maradni az idők végezetéig. A koncepciót nehezményezem inkább. Lehetne az akkor szívtam, de most jó nekem szindróma, de ehelyett az anno én nem voltam elég jó, most meg ők nem kellenek effektus működik. Lássuk be azért sokan változtak nem éppen előnyükre az évek alatt. Én annyit változtam hogy régen 75kg voltam, most meg 87-94 között hullámzok.
Tisztában vagyok vele hogy a korosztályomban csak elég kemény képletekkel lehetne meghatározni az esélyeimet alacsonyságuk miatt,de akkor is szeretném elkerülni a "most már tudlak értékelni de ugye nem gond az a két gyerek ugye?" típusú dolgokat. Ja nem gond ha az enyém. S ugye azért az elég ritka hogy a "tisztelt" apuka teljesen eltűnik a képből, úgyhogy egy ilyen kapcsolat háromszög jellege legtöbb esetben azért túlmutat a néha-néha felbukkanó exek problémáján.
nézd, a te dolgod. szerintem nem baj, ha valaki nem az abszolút tudás birtokában születik, "csak" megtanulja értékelni a jót.
én tudom magamról, hogy sokat tanultam a pasikről a kezdetek óta. pedig én még csak 10-12 éve pasizok és 25 vagyok. nem tartom kizártnak, h 10 év múlva még többet fogok tudni:)
de akkor te életed végéig egyedül akarsz maradni?
Hm,miért mi akadályoz meg a lelkesedésben luther?
Mindamellett most lelkesedhetsz a nők s a könyvek/könyvtár mellett egyszerre is:)
Ui:könyvtáros voltam:)
Felém bezzeg nem jártál:)
Azért mert könnyed a stílus még lehet tragikus.
Irok neked egy kis idézetet:
"egyesek szerint a férjeken nem lehet változtatni.
Nem igaz.A házasság során mindkét fél változik,és az
a férfi lesz igazi partnered,kinek oldalán végül eléred a célvonalat,hiszen akkor Ő már melletted
fog haladni,és nem előtted vagy mögötted."
Gillian D.S.Warner
Sok sikert kivánok,gábor
tetszik a cikk, akár könyvet is írhatnál a téma adott:)
Hajrá, megtalálod a párod!
...én egyetlen egyszer futottam bele, gáz gondolkodású pasiba így neten keresztül, mondjuk többel nem is randiztam, de most már tuti, hogy nem is fogok. :)))
... a kenuzáshoz pedig... éppen az előbb kísértem le a szomszédasszonyomat a parkolóba, mert sok volt a csomagja, síelni ment (7 éve otthagyta a férje egy fiatal fruskáért), de télen síelni jár, nyáron kajakozni, kirándulni.... és vannak ilyen független férfiak akik ugyanezt csinálják, szóval teljesen jó baráti társasággal jár... egyedülállók javarészt. :) ... asszem legközelebb én is elmegyek (már ha hívnak, de szerintem fognak). :)))
Óóóó,egész bizonyosan nem.
Nem is érzem magam áldozatnak.
Valahogy-a kukac tudja miért-vonzom a zűrös emberkéket ,ill helyzeteket.
De hiszem és tudom ,hogy vannak jó fej ,érzékeny ,kedves férfiak.
Nem is hihetnék mást ,hisz lányom van.
Neki is lesz udvarlója.
És 100% veszem ,hogy boldog nő és anya lesz...
És magamat sem temettem el,elvégre csak 35 leszek:)
Fel ne add!!
Nekem sikerült, neked is fog. 35 évesen 2 gyerekkel 5 és 2,5 évesek voltak. Interneten találtam párra. Nem a hagyományos társkereső oldalon....:) Itt nem volt probléma a két gyerek az önállóság, tudta a másik fél, hogy nem férjhezmenés a cél!!
Egy próbát megér:)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat,biztatásokat.
Egy biztos,valóban nem vagyok szomorú:)
Leginkább azért is írtam le a személyes tapasztalataimat,mert néha már fogtam a fejem és az a paranoid képzetem támadt ,h csak én vonzom a ketyeréket ,v idióta helyzeteket.
De most ,hogy visszaolvasok:))))))
Köszönöm:)