Baj ha a kisfiam széklete nagyon sötét (zöldes) már pár napja? (tudásbázis)
Szia!
Lehet mar keson irok, de azert hatha.
Az en kisfiamnal is jelentkezett ez a dolog. Korhazban is voltunk, kivizsgaltak, hazakuldtek, hogy minden rendben. Egy heten keresztul minden nap dokihoz jartam, mert nem nyugodtam bele, hisz hogy lehetne minden rendben. Majd a neten keresztul kaptam a megoldast. Mivel tul sok elotejet szopizott ettol hig volt a szeklete es mivel keves volt a zsiros, ettol zoldult. Ezutan elkezdtem ot egy mellbol szoptatni es megoldodott a problema. Nalunk ez volt a gond, persze esete valogatja.
A tultaplaltsagrol meg en se hallottam, nekem a zold kakira az ellenkezojet mondtak, es hogy vigyek be tobb zsirt, mert szoptattam.
De a nagyon sotet kaki verzest jelent, ami vagy a gyomorbol, vagy azon keresztul jut a a belekbe.
köszi Csajok!!
igazából egyszer nagyon kemény, másszor meg normális, csak a szine nem. meg előfordul hogy egy nap kimarad,de ettől nem szoktam megilyedni
A hangulatingadozásainak lehet a fogzás az oka.. jaj, erről én is tudnék mesélni...:(((
(off: végül elkészíttetted Tinendoval az aszcendensed jellemzését?)
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy zöld széklet alultápláltság, de inkább a szoptatott babáknál. A lányomnak volt zöld kb. egy évig, de mindemellett rendesen fejlődött, nyugodt volt, jókedvű, aztán kinőtte.
Még 2 évesen volt egy hétig haragoszöld, de az súlyos szalmonella-fertőzéstől. Egyébként zöld színű ételektől.
ok, közben válaszoltál. Más ötletem nincs.
A fogzástól a lányomnak hígabb, vizesebb a széklete, de azt nem vettem észre, hogy zöldes lenne.
További ajánlott fórumok:
- Fél éves kisfiam széklete kemény, nagyon megküzd vele. Mit tegyek?
- Kisfiam széklete időnként egy nagy adag habos nyálka, mi lehet a baj?
- Pasztás, ragadós a 6 hetes kisfiam széklete, ezért nehezen tud termelni a pelusba. Mi a megoldás?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- 21hónapos kisfiamnak nyálkás a széklete két napja, mitől?
- 17 hónapos kisfiamnak picit véres a széklete, volt már valakinek ilyen?