Baglyos aszaltszilvás leves recept
A Baglyos aszaltszilvás leves hozzávalói:Hozzávalók:
fél kiló füstölt disznóhús
2 evőkanál rizs
1 sárgarépa
15 szem aszalt szilva
só
rántás (liszt,zsír,cukor)
tejföl
A Baglyos aszaltszilvás leves elkészítési módja:
Elkészítés: Feltesszük főni a füstölt húst. A répát zsíron megpároljuk és ha a hús megfőtt,összeöntjük. Megmossuk a rizst és azt is hozzátesszük. Hozzátesszük az aszalt szilvát is. Rántást készítünk,egy kevés cukrot teszünk hozzá (én glukononnal csináltam) és hozzáöntjük a leveshez. Fűszerezünk. Újra felfőzzük és ha kész,tejföllel tálaljuk. Igazán érdekes ízű így együtt az egész :)
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2013. febr. 2. 07:54
A baglyos aszaltszilvás leves elkészítési módja és hozzávalói.