Baconos-hagymás hús recept
A Baconos-hagymás hús hozzávalói:8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl
só
bors.
A Baconos-hagymás hús elkészítési módja:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket. Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel. Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. szept. 29. 11:11
A baconos-hagymás hús elkészítési módja és hozzávalói.