Babzsák fotel készítés, Szabásmintát keresek!!! (beszélgetés)
Mindenkit megkérek, hogy aki már megcsinálta a babzsákot, küldjön nekem képet az e-mail címemre.
Köszönöm
Akinek küldtem szabásmintát elkészült a remek mű?
Szívesen megnézném ki mit alkotott.
Sziasztok,
Szabásmintákat majd küldök mindenkinek aki küld priviben e-mail címet. Egy kis türelmet kérek, mert most vizsgázok gyógymasszőrnek. :-)
Szövet? mindegy: plüss, szövet, ami tetszik. Én előre kimostam a színeseket, hogy ha később mosni kell, akkor ne fogja össze egymást.
Kell egy külső és egy belső anyag, mindd a kettőt ugyanúggy varrd meg, de a belső legyen 1-2 cm-el kisebb. Egymásba rakod és úgy töltöd meg hungarocellgolyóval.
Mennyibe került? Sok mindentől függ.(szövet, golyó, díszcsík, cérna...stb) Nekem a fekete-sárga babzsák kb. 17eFt-omba került.
Többit priviben.
Sziasztok!!!
Olvastam a legtöbb hozzászólást ebben a témában. Nagyon kezdő vagyok de szívesen kipróbálnám tündérkém számára a babzsák fotel varrását. Milyen anyag vásárlását javasoljátok, bélésnek és külsőnek is. A töltőanyagot hol lehet a legolcsóbban megvásárolni??? Aki készített már kb. mennyibe került így a kész mű?? Esetleg valaki tudna-e szabásmintát küldeni???
Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok így nem tudom hogy mi a menet,de én is szeretnék varrni a kisfiamnak egy babzsákfotelt és kellene szabásminta.Ha tudtok segíteni akkor nagyon szépen megköszönöm előre is.
Sziasztok!
Van valami trükk a polisztirol gyöngy betöltéséhez?
Most lettem kész a matraccal és holnap szeretném megtölteni.
Előre is köszönöm.
Szia! Erre a címre én is kérhetnék szabásmintát?
misseve89@citromail.hu
Előre is köszi!
Sziasztok elkészültem az új babzsákkal :-)
Mai nap felrakom a képeim közé.
Ti hogy álltok?
Szia!
Mi most tartunk az anyag keresésnél. :)
Az elhatározás már megérett, csak kevés a varrótudományunk, és még kevesebb sajnos az időnk...
De ha megszületik egyszer, akkor lesz róla fotó is. :)
Sziasztok, Újra nekivágok egy új babzsák készítéséhez. Most nem labda formájút, hanem a földtől 10-20 cm-re lévő fotelecskét.
Ki csatlakozna hozzám?
Akinek küldtem már szabásmintát, jó lenne ha küldene képet az elkészült babzsákokról.
Szia!
Nekem képeket küldtél. :)
Lánykám most kapott varrógépet, őt biztos érdekelné a szabásminta is. :)))
Puszi!
Akinek elküldtem a varrásmintákat, az küldene az elkészült babzsákról képet milyen lett?
Mindenki csak ígérgette, de senkitől sem kaptam képet.
Van szabásmintám hozzá, el tudom küldeni e-mailben. Nekem 10e Ft-ba jött ki. Anyag, poszpol, polisztirol gyöngy (töltelék).
Ha adsz egy e-mail cimet, elküldöm szívesen.
Nagyon tetszik! :)
Milyen méretű? Mennyiből sikerült kihoznod töltelékkel együtt? Te mivel töltötted? Én is gondoltam már rá, hogy varrni kéne, különben nagyon drága.
Megvettem az anyagot és már ki is szabtam. Varrni nem tudok, de megpróbálom, csak nem lehet olyan nehéz.
Aki már varrt ilyet elküldené nekem a képét?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy kell babzsák fotelt készíteni?
- Mik a tapasztalatok a babzsák fotelekről?
- Babzsák fotel. Hol, mennyiért?
- Házilag szeretnék kisgyerek fotelt készíteni.Van egy csomó felesleges szívacsom! Hol találok szabásmintát?
- Szivacsfotel készítése
- Kagylóformájú babzsákfotelt szeretnék varrni, tudtok hozzá szabásmintát?