Házilag szeretnék kisgyerek fotelt készíteni.Van egy csomó felesleges szívacsom! Hol találok szabásmintát? (tudásbázis kérdés)
Nem a babzsák fotelekre gondoltam, abban az újságban nagyon ötletes bútorok vannak ügyeskezű embereknek.
Amire Te gondolhatsz az elképzelésem alapján, én úgy készíteném el,hogy első lépésben formára ragasztanám a szivacsot/ha táblában van/ ,majd bevonnám textillel és úgy ragasztanám össze. Bár én úgy érzem, némi keret nem ártana neki,akár erősebb kartonból,vagy vékonyabb falemezből.
Darabos szivacsból meg én úgy oldanám meg, hogy varrnék egy belső huzatotformára és abba tenném a szivacsforgácsot, és varrnék egy külső huzatot is, ha lekakaózza a baba /kisgyermek/ lehessen mosni.
Hát már itt a neten is annyi babzsák fotelt,és hasonlót átnéztem.DE mindnek poliészter gyöngy a töltete.Nem tudom hogy szivacsból ugyan úgy ki adná-e a formát.Mert már a szabás minta nem gond......
De köszönöm.
Könyvtárban próbálkozz a praktika újsággal, abban annyi jó dolgot láttam már. Érdemes lenne átlapoznod párat talán találnál olyat is amit elképzeltél, vagy hasonlót.
Sok szerencsét hozzá, nyugodt éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget