Babos sertésragu recept

1,3 kg sertéslapocka
só és bors
földimogyoró-olaj
4 vöröshagyma
3 sárgarépa
1 csokor fűszernövény
3 paradicsom
500 g fehérbab
2 babérlevél
marhahúsleves
A Babos sertésragu elkészítési módja:
A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át. A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt. Ezután a zafrtjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot. Engedjük fel a levessel és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 12. 08:35
A babos sertésragu elkészítési módja és hozzávalói.