Babavíz (beszélgetés)
Tegnap összehasonlítottam a szentkirályit és a janát. a szentkirályiban sok nátrium van, az meg nem jó.
Sziasztok:) én forrásvizet adok a babómnak, ráadásul nem nekem kell elmenni érte, hanem kiszállítják ingyen:) nem is drága (ballonban) e zlegalább alacsony ásványianyag tartalommal rendelkezik:) a csapvízben annyi káros anyag van.... végül is biztos jó egy víztisztító, de azzal az a baj, hogy ami jó az drága, és azért én utánanéznék, hogy tényleg tisztít is:)
Én forralt vizet adok/adtam a gyerkőcnek. Bálint 20 hónapos. Mostanában kezdtem el adni neki a szénsavmentes ásványvizet is.
Az én gyerkőcömnek is janat veszünk.
kb.7 hónapos kora óta iszik folyadékot intenzíven..előtte el sem fogadta..ha nagyon meleg volt,akkor nagyritkán ivott pár korty vizet..
viszont ha van időm a teakészítéshez,akkor forralt és hűtött vízből készítem neki,ha gyorsan kell,akkor a janát használom..
24 órán belül simán elfogy az 1 literes palackból..
Bár már nemsokára 1 éves,így sima vizet fogok én is adni neki..
Én is forralt vízet adtam a fiamnak mikor egész kicsi volt,mert akkor még nem isznak olyan sokat és a baba vizet is felbontás után 24órával már fel kell forralni.Kb 6-7 hónapos kora óta nem forralom már,sima csapvizet iszik!
Szerintem nem jó állandóan ásványvizet inni,de ez csak az én véleményem!
Én 4 hós kora óta forralom.
Alacsonyabb az ásványi anyag tartalma, mert a picuroknak nagyon leterheli a veséjüket a magasabb ásványi anyag... én a jana vizet adom, 11 hónapos
Forralt víz? Attól függ hol :) pesten semmipénzért tele van hormonnal, meg olyan a szaga,mint a hypos vízé... Én is majd meg halok tőle! Már vagy 15 éve nem iszom csap vizet...
Szia! Korábban már írtam vhol, hogy megkérdeztem a gyártót /Jana/, hogy mi a különbség a bébivíz és az ásványvíz között és azt a választ kaptam, hogy a babavizet szigorúbb feltételek betartásával palackozzák. Én a kisfiam 9 hónapos korától sima ásványvizet vásárolok. Tápszerhez, teához marad a forralt víz. :)
egy 1,5 liter kinyitott palack mennyi idejik tárolható?
szerintem a foralt viz a legjobb
ha minden jól megy 4 hét múlva szülök és az a tervem, hogy első perctől kezdve Szentkirályit vagy Janát fogok adni nekik!:o)))
a fiamnál később kezdtük el használni, mert ő téli baba volt, de nála sem főzőcskéztem....
Lányomnak 6 hetes kora óta Szentkirályit adunk.
sziasztok én a Jana babavizet használtam a 7 hónapos babámnak, de ugyanaz az összetevője, mint a felnőtteknek való Jana ásványvízé, így már azt veszem.
Én egyszer kíváncsiságból magamnak vettem babavizet, olyan hasmarsom lett tőle, hogy csak na... :S
én forralt vizet szoktam neki adni, napközben mecsek baby teát, probáltam Babavizet venni, de nem sikerült még találnom.
Az én kisfiam 16 hós, most elfogyasztjuk az itthon felhalmozott babavízkészletet, aztán áttérünk a Szentkirályira.
Arra rá is van írva, hogy babáknak forralás nélkül adható :)
Persze .... én Szentkirályit adtam nekik ....
Alacsony ásványianyag tartalmút igen. És jó minőségűt. Pl. Szentkirályit.
Meddig kell a Picikéknek babavizet adni.Kisfiam egy éves múlt,adhatok már ásványvizet is?
További ajánlott fórumok: