A babavizet kibontás után 24 óra múlva már kell forralni? (tudásbázis)
Az én babám szopik de csak az egyik mellemet fogadja el.Most kezdtem adni neki pótlást.
Mert már kevés a tejem.
De nagyon nehéz mert a tápszerre fintorog,öklendezik.Meg írt neki ki a doktor nő
sinlacot de az sem fogadja szívesen.
A babavízet azért használom mert ezt ajánlota a doktor nő.Még járatlan vagyok a tápszer kérdésben,
mert az ikreim is szoptak rendessen két mellből és nem kellet tápszer.
Szia! Vannak vidékek, ahol a csapvíz nem igazán jó minőségű, egyes anyagokból több van benne mint ami a babának egészséges. A babavizeket többszörösen tisztítják és garantálják az összetevőjét.
Én úgy használtam, hogy ha pl. hétfőn de. kibontottam, akkor szerdától már forralva adtam.
nem tudom mi ez a babavíz mizéria...
Nálunk nem szokás ilyet venni..
Mi újszülött kora óta csapvizet forraluk a babának...
A teáját abból csináltam, amúgy 2,5 hós kora óta tápszeres és a forralt csapvíz simán megfelel.
Amúgy a babavíz mentes víz.
Mitől jobb , a sima forralt víztől valaki meg tutja mondani? Kívácsi lennék rá:D
A tápszert ha már beleivott a gyerek ne add oda, mert a bacik már elszaporodtak.
Persze ha még nem érintkezett a gyerek szájával akkor méég hűtőben köv etetésig simán eláll.
akkor ezek szerint tápszeres baba.
lenne egy kérdésem. ha nem issza meg a tápszert mondjuk 100ml-t ott hagy,akkor azt később oda lehet neki adni,ugy hogy hűtőbe teszem? azért gondolom,hogy igy lehet,mert rávan irva a dobozára,hogy előre is elkészithető. akkor ez végülis ugyanazt jelenti nem? szerinted-tetek?
24 órája bontottam ki Humana babavízet az van ráírva,hogy forralás nékül felhasználható.
4 hónapos a babám.Szerintetek forraljam azért fel?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idős koráig kell egy babának forralni a tejet?
- A kovászos uborkához mindenképpen fel kell forralni a vizet?
- Valaki nem tudja véletlenül, hogy babavizet írnak-e fel receptre?
- Ha házi tejből sütök palacsintát előtte fel kell forralni a tejet?
- A 17 hónapos babának kell még vizet forralni?
- Lehet-e a Hulala tejszínt forralni?