Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetős fórum)
Köszi!már fel is hívtam az új dokit, amint lesz első mensi, utána megyünk is apával!Telefonbaűamn nagyon szimpi, és iwiw-en is utánajártam, ott is csak + vélemény van róla!
De valóban, ebben a hónapban mennyien teszteltünk +-at, és mennyien veszítettük el a babócánkat!!Igazságtalan sors!!!
Szia Nyuszi:)
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt:(
Nem is írok tanácsot, meg hogy fel a fejjel, mert sajnos ez ilyenkor tudom, hogy nem segít, de már igazán nem értem, hogy mi is van. Sokunknak sikerült mostanában pozitívat tesztelnie és mégis szomorú lett a vége:(
Köszi szépen h vigasztalsz.
Sajnálom ami veled történt!
Kívánom h neked is minél előbb váljon valóra az álmod!!!:))))))))
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mano-Gabi!Sosem szabad feladni a reményt.Az első vetlésemnél úgy éreztem összedőlt a világ, vége mindennek.Belekeseredtem, senkit nem tűrtem meg magam körül, pedig egyáltalán nem ilyen vagyok.Idővel rádöbbentem mekkora hülyeséget csináltam.Újra kezdttem bítzni magamban, éltetett a remény, és próbáltam nem stresszelni a témán.Bejött, de sajna második babánk is angyaqka lett.
Most kell erősnek lenni, és bízni magamban, magunkban, és mindazokban akik segítenek nekünk.
Gólyaképet hol lehet szerezni?
Hátha segítségemre lenne. Tavaly ilyenkor még a kéményre is leszállt egy gólya, de csak nem akar kopogtatni :(((
Szia Törpe és Babus és mindenki!!
Törpe jól vagy!?
Sajnálom nagyon, de nem adtad fel remélem!!! Nem szabad most nem, küzdj ahogy idáig is!
Én lélekben még bízok egy kicsit de kezdem feladni az ügyet sajna.:(((
Sziasztok:)
Csatlakoznék hozzátok. Februárban kezdtük a projektet, sikerült is, de sajnos elvetéltem. Most három menszit ki kell hagynunk és utána folytathatjuk.
Sziasztok!
Remélem beindul ez a topik, nagyon egyedül hagytuk annó!
De most jó volt visszaolvasni!
Sok sikert mindenkinek! :)
Írtam ma egy cikket:D
Levelet a gólyáknak...
Kérés...meg fenyegetés. valamelyik csak hat azoknak a dögöknek:D
Joké:)
Én már bizakodom, várom, ki kezdi el a "lavinát"
:D
Annyira drukkolok Nektek:))
Annyira megérdemlitek már, hogy az elképesztő:)
Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog:o)))
Fogunk:)
Nemsokára itt a május:)
És addig meg ott van Dorci, Lady, és KeserÉdes, akik április folyamán nem várják:)
Dorci jövő péntekre nem várja:)
Kiderül itt hamar, ki indítja a lavinát:))))
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
- Két alkalommal is próbálkoztam a 90 napos diétával, de hízni kezdtem és abba hagytam. Évekkel ezelőtt működött! Most vajon miért nem?...:(