Babapiskótás őzgerinc recept


30 dkg cukor
2 db tojás
5 dkg kakó
10 dkg vagdalt dióbél
25 dkg margarin
1 cs csoki pudingpor
1 doboz babapiskóta
A Babapiskótás őzgerinc elkészítési módja:
Egy tálba forró víz fölött ( gőz fölött ) állandó kavargatással összefőzzük fél órán át a cukrot, tojást, kakaót, margarint és a pudingport. Mikor kész belekeverjük a diót. Az őzgerinc formánkba zsírpapírt teszünk, amit kivajazunk. Beleöntünk egy sor masszát és rárakunk hosszan két sorban babapiskótát. Jöhet még egy sor massza és egymás mellé három sorban hosszan babapiskóta. A végén leöntjük a maradék masszával. Hidegre tesszük, míg meg nem dermed. Kb egy nap mulva kifordítjuk a formából és szeleteljük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2008. dec. 1. 12:57
A babapiskótás őzgerinc elkészítési módja és hozzávalói.