Babakocsiválasztásban szeretném a segítségeteket kérni! (tudásbázis)
Ok, az nekem már megfelel, ha le lehet benne fektetni a bébit:)
szerinted, megfelelne nekünk.tudod, Petra még csak 3 hós és még sokat alszik a kocsiban.
képek?
adatlapodra tudnád feltölteni, v. e-mail.
ha gondolod privibe megadom.
előre is köszi
és a fekvő az mennyire fekvő?
úgyértem majdnem vízszintes?
ok, előre is köszi.
remélem beválik:)
a háttámlája tényleg csak 2 fokozatban dönthető?
úgy emlékszem azt olvastam róla.
Szia dius!
Megjött a kocsi! Nekem nagyon tetszik! 1700 Ft-ért vettem tőlük hozzá esővédőt is. De árulnak pelenkázó táskát is, meg napernyőt is. 1000 Ft volt a szállítási költség, bár lehet hogy csak nekem volt ennyi, mert én már vásároltam tőlük (biciklit) és ilyenkor szoktak adni kedvezményt is.
Szóval a kocsi, könnyű, aranyos, mutatós, és még funkcionálisan is tetszik. Délután megyünk majd sétálni, utána megírom, hogy mekkora sikert arattunk a városban vele! ;-))
Szia dius81!
Én vettem egy olyan babakocsit, amilyet neked is ajánlottam (a könnyebbet!), és valszeg holnap vagy holnap után jön meg! Ha érdekel majd megírom a véleményemet róla, hogy szerintem milyen!
Ági
megnéztem, ez tényleg könnyebb.
majd szólok a férjemnek is nézze meg, mindenesetre köszi a segítséget.
megnéztem, tényleg jó, és ára is:)
köszike
ezt lehet dönteni, meg 3-4 hós kortól használni?
akkor érdekelne az oldal:)
írd meg priviben, köszi
Szia!
Én egy licitálós oldalon találtam olyat, hogy "Italy design" babakocsit. Új Sunny Love fuul extrás babakocsi, ami nem éri el a 20 EFt-ot. Szerintem nagyon jó. Én is ilyet készülök venni, mert a 6 hónapos (lassan 7) kisfiamnak már nincs szüksége a nagy babakocsira. Ül már ügyesen, és ha olyan lesz mint a második lányom, akkor október körül már tud járni, és onnatól kezdve nem is fog nagyon beleülni. HA igen akkor sincs gond, mert ez könnyű babakocsi. Én is a nagy kocsitól szeretnék megszabadulni. Ha gondolod írj, és megírom hol találod, meg is tudod nézni, és elolvasni.
Ági
Lassan 3hós a kislányom.Jelenleg egy Jack pol márkájú, dögnehéz kocsival közlekedünk.
Tömblakásban lakunk és nehéz nagyon ezt a kocsit felcipelnem a pincéből gyerekkel együtt.
Szeretnék egy olyan kocsit, ami Vízszintesig dönthető,könnyű,praktikus,lábzsákkal elátott és kis helyet foglal.
Elsősorban esernyőre csukható kocsira gondoltam, de várom az ötleteket, mert ezt a kocsit ugyebár legalább két évig használni fogjuk és szeretnék jót venni.
Ja, és az ára ne a luxus kategóriába tartozzon.
Ha valakinek van ötlete szívesem fogodom.:)
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Babakocsi javításához kérek segítséget!
- Már megint egy babakocsi téma:))Chipolino Triniről szeretnék véleményeket kérni
- Graco babakocsi kérdésben szeretnék segítséget
- Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni Retrus babakocsiról.