Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni Retrus babakocsiról. (beszélgetés)
Szia,köszönöm szépen a hozzászólásodat,nagyon úgy néz ki ez a babakocsi marad és még a héten megvesszük.Tudom nagyon kék egy kislánynak,de szerintem a baba neme legtöbbször csak akkor biztos ha már megszületett,és inkább teszek kislányt kékbe mint kisfiút pirosba meg amúgy sem színem a piros.
Köszönöm a családhoz intézett gratulációt is,igen elég sokat váratott magára a 3.babóca,de végül csak sikerült és reméljük most minden rendben lesz és novemberben egy gyönyörű egészséges babánk születik.
Egyúttal én is gratulálok a te családodhoz,nagyon aranyos a a kisfiad.
Szia!
Nekünk is Retrus a "nagy" kocsink, és nekünk sem a bolygó kerekes. Ami nagyon jó, de kis gyakorlás után már nem is hiányzik. Az átfordítható tolókar szerintem sokkal fontosabb (így nem fújja szembe a szél a babát, nem süt szemébe a Nap, illetve van, amikor felém fordulva szeret utazni, máskor meg jobban szeret nézelődni, akkor előrefelé néz). A Retrusban szeretjük, hogy a fekvőfelülete (később ülőfelület) széles, kényelmesen elfér benne a baba, akár plédbe bugyolálva is. A téli lábzsák nagyon hasznos, téli születésű a kisfiam, jól ki tudtuk használni. Már másfél éve szeretjük ezt a kocsit, újra ezt választanánk. Én mindenképp ajánlom!
Nagyon aranyosak a gyerekeid, gratulálok a 3. babócához is. Olvastam a naplódat, igazán megérdemeltétek már a pocaklakót! Sok boldogságot, jó egészséget nektek!
Szia!
Nekünk a "nagy" kocsink Retrus, csak nem a bolygokerekes fajta. Én nagyon szeretem. Nagy kerekei vannak és sok helyen elmegy ahol a másik nem. Téli a kisfiam így nagyon élveztük,a téliesített változatot is. Csak ajánlani tudom.
Szia!
Nekünk hasonló van, csak nem bolygókerekes (amitől először tartottam h nincs, utána megszoktam és megszerettem). Több mint 1 éve nyúzzuk, strapabíró, nagyon szeretjük! Nem csalódtunk benne!
Az adatlapomon látható babakocsi nagyon megtetszett és szeretnék vélemény kérni azoktól akik használtak vagy jelenleg használnak ilyen típusú babakocsit.
Köszönöm előre is:Detti
További ajánlott fórumok:
- 3kerekű babakocsival kapcsolatban mi a véleményetek, tapasztalatotok?
- Baby Design Sprint sport babakocsi 2011 vélemények, használ valaki?
- Bebetto Solaris babakocsiról vélemények
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Már megint egy babakocsi téma:))Chipolino Triniről szeretnék véleményeket kérni
- Mi a véleményetek használt Retrus márkájú babakocsiról?