Baba érkezésének bejelentése (beszélgetés)
mi tegnap jelentettük be...korábban csak az apukám és az öcsém tudták,ők is azért,mert mivel mindennap együtt dolgozunk,még a náthát és a későnfekvést is regisztrűlják rajtam.szóval,a barátokat tegnap szülinapi buli cimén összehivtuk,majd mielőtt meggyújtottuk a gyertyákat,megköszöntük hogy osztoznak az örömünkben...pl amit a család bővülése felett érzünk...hát,kilenc éve vagyunk házasok,sokan biztos letettek már arról,hogy ez egyszer nálunk is bekövetkezik,illetve magát a babatervezést sem osztottuk meg senkivel,szóval a meglepetés hatalmas volt...és az ováció,a gratuláció és a lányok pityergése is.tudom,ez igy kicsit szinpadias,de akkor is megérte,mert nem is sejtetttem,hogy ennyire fognak örülni nekünk...
akik viszont nem voltak jelen,azoknak tegnap irtam,mert számomr fontos volt hogy tőlem hallják a számomra kedves ebereek,és ne kisvárosi sükettelefonozás vagy piaci pletyka által.
Sziasztok!
Ki hogyan jelentette be a családnak, barátoknak az 1. baba érkezését?
Hogyan fogadták? Milyenek voltak a reakciók? :)
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Mit szólt a párotok mikor bejelentettétek, hogy babátok lesz? Első reakció, majd a továbbiak!
- Tervezett baba bejelentése nagyszülőknek?
- Tudja valaki, hogy ha babát szeretnék és 1 éve nincs bejelentett munkahelyem, viszont már van közel 10 év munkaviszonyom, jár nekem GYED?
- Szeretnék babát, bruttó 100.000 Ft bejelentett összegre mennyit kapnék a gyerek után?
- Munkanélkülin vagyok, 4 órás bejelentett munkaviszonyt ajánlottak, de hezitálok, mert babát szeretnénk.... segítsetek!