B2 angol nyelvvizsga - mennyi idő? (beszélgetés)
4. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 14:41
Nulláról középfokú vizsgát tettem másfél év alatt, intenzív tanfolyamra jártam. Berlitz-be jártam suliba, és a BME-n vizsgáztam.
3. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 14:27
Az egyik nyelviskola azzal reklámozza magát, hogy nulláról 3 hónap alatt középfokúra felhozza a tudásodat. Ezt nem tartom reálisnak, még extrém idő/energiaráfordítással sem.
Nálam is a középfokú a cél. Minden elérhető nyelviskolát megkerestem, többet ki is próbáltam. Mégsem tudok senkit ajánlani. :) Mindenkinek más stílus jön be.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 13:43
Erre nincs egységes recept, függ a kiindulási szintedtől, meg attól is hogy mennyire intenzíven foglalkozol vele, ha napi 8 órát, akkor gyorsabban megy, mintha a nyelvtanfolyam heti 2 alkalmára korlátozódsz. Nyelviskolákban szokott lenni specifikus szintre/vizsgára felkészítő kurzus, onnan nagyjából be tudod szerintem lőni, hogy mit írnak, meddig tart.
aug. 30. 13:23
Szerintetek mennyi időbe telik felkészülni a középfokú angol nyelvvizsgára? Mik a tapasztalatok? Melyik nyelviskolákat ajánljátok?
További ajánlott fórumok:
- "Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga"
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- C1 angol nyelvvizsga
- Szerintetek 3 év alatt a nulláról meg lehet tanulni angolul úgy, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek?
- Melyik a legkönnyebb angol középfokú nyelvvizsga?
- Mennyi idő alatt tehető le a felsőfokú angol nyelvvizsga?