Azi sandoz antibiotikumnak lehetnek mellékhatásai? (tudásbázis)
Kb 3 hete voltam nála, akkor meghallgatott kaptam orrsprayt és mondta hogy szedjem tovább az ambroxolt.. ettől nem igazan javult és úgy hívtam fel szerdán, és akkor írta fel ezt Azi sandozt.
Viszont a köhögésen ez segített..
Abszolút van olyan antibiotikum ami fáradtságot aluszékonyságot okoz. Benne van a mellekhatasok között?
De persze a koronának is tünete a nagy fokú gyengeség. Orvos hallotta a tüdődet légzésedet vagy csak tavgyogyitott? A köhögésed amúgy jobb lett az antibio szedésével?
Bízom benne én is hogy nem az.
Hiszen akkor kezdtem ezeket erezni mikor bevettem az első szemet.. Csak nincs tapasztalatom az antibiotikumok terén. Remélem holnapra már jobb lesz..
Szívesen 🙂
Ne ess pánikba, bízzunk benne, hogy nem koronavírus.
Nem a gyógyszer kiurulese a lassú. A bélflóra jön nehezen helyre, de pont ebben a vírusos időszakban fontos, hogy rendben legyen, nehogy összeszedj mellé valami mást is.
Mit ír a gyógyszertájékoztató ? A gyógyszermellékhatások általában nagyon rövid időn belül szoktak jelentkezni.
Az is lehet, hogy vírusos eredetű a megbetegedésed, arra meg nem jó az antibiotikum.
Szia.
Köszönöm szépen! :)
Igen, én is arra gondolok.. Csak ugye most van ez a korona is.. aztán nem tudja eldönteni az ember hogy mi baja van..🤷♀️
De véleményem szerint is a gyógyszertől van..
Mennyi idő míg ez kiürül a szervezetből?
Szia.
Ez egy nagyon erős antibiotikum. Valószínűleg felborította a belfloradat. Én valami erős probiotikumot vennék.
Jobbulást kívánok!
Csak abból gondoltam, hogy pont szerdán vettem be az első szemet, és délutánra már éreztem is hogy nagyon elnyomott.
Talán fontos infó lehet hogy életemben talán ha 2x kaptam antibiotikumot..
Sziasztok !
Olyan problémám lenne, hogy kb 2 hónapja küzdök hurutos köhögéssel.3 hétig szedtem ambroxol tevát. Nem javult tőle, és szerdán a háziorvos irt fel nekem Azi Sandoz 500mgs, 3 szemes antibiotikumot. Szerdán, illetve csütörtökön éreztem hogy fáradtabb vagyok mint szoktam, majd Pénteken bevettem az utolsó szemet és azóta iszonyatosan gyenge vagyok, illetve fáradt is.. ma társult hozza egy kicsi hasmenés..
Előfordulhat hogy az a gyógyszertől van ? Ennyire elhúzódik a mellekhatas?
További ajánlott fórumok:
- Az influenza elleni oltásnak lehetnek mellékhatásai? Lehet attól vagyok rosszul?
- Milyen mellékhatásai lehetnek a körömlakknak/hajfestéknek a magzatra nézve?
- Ha a hátgerincbe beadott injekció többszöri probálkozásra sikerült, milyen mellékhatásai lehetnek?
- Milyen negatív következményei lehetnek ha idő előtt abbahagyom az antibiotikumot?
- Milyen mellékhatásai lehetnek a Paroxat nevű gyógyszernek?
- Mik lehetnek a hormonmentes spirál mellékhatásai?