Az utolsó kilók (beszélgetés)
Én nem vagyok hajlandó lemondani a finom falatokról. Mindent megeszek csak kevesebbet. Mindenhol azt lehet hallani hogy napi 5 alkalommal kis adagokat kell enni. Én már ezt kipróbáltam és híztam is tőle rendesen. Tehát ez nekem nem jó. Megnéztem a vércsoport diétát és mivel én AB rh poz. vagyok nekem kevés húst lehet ennem, csak hal és pulyka minimálisan. Én aki azért szeretem a húsokat. Egyenlőre edzek tovább szeretem látni hogy van tónusa most már az ember testének. Kell egy kis izom két gyerek után.
Aztán hátha megfutamodik az a 3 kg is. Igaz a legrosszabb helyen van szerintem derék és has környéke. Na ez a rossz amikor minden deka itt ragad. Úgy irigyelem a magasabb nőket én csak 162 cm vagyok de minden egyes felesleges deka feltűnő lesz kicsiségem miatt.
Miért nem vagyok nagyobb???????
igen, ez igaz..bár rémes érzés:D
de nem a kg számít, hanem hogy mit látsz, és mások mit látnak..és ha a kettő megegyezik, akkor szerintem nem lehet gond..:)
ííígy van:)))
szeretem ezt a szót hogy iszonyat..és néha túlzok is:)))))))
Jóvannaaaa, csak kötözködtem az iszonyat kifejezés miatt :-))))
Persze, kis súlyokkal végzet sok ismétlés jobban szálkásít, de a szálkásodáshoz le kell dolgzni a felesleget is, azt pedig egy kis (nem őrült!) kalóriacsökkentéssel lehet.
Persze, nyilván nem iszonyatosan izmos lesz, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a fogyáshoz kis súlyokra van szükség, én legalábbis mindenhol ezt hallom (személyi edzőktől pl.) :)
Én is izmos vagyok, de husi. Ha én 5 kg-mal edzenék, kigyúrnám magam szabály szerint..:D
Szóval szerintem a kis súlyokkal könnyebb fogyni, ez a lényege a mondanivalómnak:))
5kg-val semmiképpen nem lesz senki iszonyatosan izmos. :-) Akkor nem kéne saját súlyuknál többet emelgetniük a body buildereknek.
Én is "izmos " vagyok, de van husika is. Alkat...
Szia!
Az lehet a hatalmas baj, hogy ha 5 kg-os súlyzókkal edzel, iszonyatosan izmos leszel, az izom pedig nehezebb mint a zsír.
Szóval szerintem ha fogyni akarsz, akkor maximum 2 kgos súlyzókkal edz, és sokkal de sokkal többet. Mármint mondjuk ha eddig 5 kg-mal csináltál 10-et, most csinálj a 2 kg-ossal százat.
Szóval súlyzós edzéseket csinálok szinte minden nap, 5kg súllyal. 3 kg-t szeretnék még fogyni, de ez nem akar menni sehová.
Azért cm-ben látszik valami de a súlyom semmit nem változott. Az evéssel is próbálom visszafogni magam. Mikor lesz ennek az edzésnek kg-ban is látható eredménye????
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Kinek nem sikerül az utolsó kilókat leadni?
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Az utolsó kilók...