Az újszülött érzi hogy ki a mamája? (beszélgetés)
Nagyon sokat beszéltek hozzá, addig is amíg pocaklakó volt,
Nekem is van 5- gyerekem,de így is megdöbbentem azon amit láttam.
Szerintem az újszülött megismeri az anyuka szívdobogását, hangját, a születése után az illatát is.
Piroska, szerintem az unokád is megismerhette a fiad hangját, bár tényleg csodálatos, hogy erre elhallgatott.
Ha más anyukának adják oda - mondjuk - örökbefogadás miatt -, gondolom, akkor is érzi, hogy ez nem ugyanaz, aki őt hordta, csak éppen hozzászokik és elfogadja anyukának az örökbefogadót.
a másik eset,amikor ugyan ennek a fiamnak született meg a kisfia,császárral lett,de pár percre beengedtek bennünket a menyemhez,és behozták a picit is,aki az előtt született pár órával,rettenenesen üvöltött,
ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el ,
az apja megkérdezte ,,,Levente mi a baj miért sirsz kibántott,,,?
a pici elhalgatott,és az apja felé forditotta a fejét,
a nővér teljesen ledöbbent,azt mondta ilyet még nem látott,
amikor a nagyfiam született,a szülőotthonban egymás mellett volt az ágyam egy másik anyukával,össze volt tolva az ágyunk,
hozták a babákat,mindenki felkészülve,a szájkendőtől alig láttunk ki,
lényeg a csecsemős nővér,forditva adta oda a babákat,
első pillantásra nem is tünt fel,de az istennek se akartak szopnizni,akkor láttuk hogy összecserélték őket,
csere vissza aztán minden rendben,
Szerintem érzi, de nem tudja.
Ha tévedésből egy másik kismama hasára tennék nem nagyon lenne különbség.
Ez a videó annyira megható, hogy majdnem sírtam, csodálatos, de létezik, hogy a baba érzi a mamáját , és tudja hogy ki az?
További ajánlott fórumok:
- Újszülött csecsemődet hány hetes korától engednéd, hogy a rokonok, barátok, látogatók, kivegyék a kiságyból, és "babusgassák"?
- Tényleg fel kell ébreszteni az újszülöttet éjszaka, hogy szopizzon?
- Egészséges terhesség=sérült újszülött? Hogy lehet ez?
- Újszülött babának gyógyszertári receptre tajszám írása, hogyan kell?
- Van olyan, hogy egy egeszséges újszülött nem sir fel csak nyöszörög, és simán elkezd lélegezni?
- Szeretném megtudni, hogy hány nap múlva kapja meg az újszülött a taj kártyát?