Az új párod és a gyermekeid hol találkozzanak először és mennyi időre, egyáltalán mire kell figyelni? (tudásbázis kérdés)
8. rinike
2013. júl. 24. 21:45
Az én fiam 8 éves volt, és szerette volna megnézni Budapesten a tüzijátékot. Mondtam neki, hogy nem merem az éjszakába vinni egyedül, ráadásul tömeg is van. Aztán mondtam a fiamnak, hogy egy nagyon kedves barátom elkisérne bennünket, és vigyázna ránk. Nagyon örült neki, és azonnal egy hullámhosszra kerültek. A tüzijáték előtt voltunk a Margitszigeten is. Igaz, hogy a fiam Ákosnak hívta egésznap a barátomat, pedig más a keresztneve, de ez elhanyagolható. :D
7. pethoevi
2013. júl. 24. 21:43
Az én nevelőapukám a lakásunkon lett bemutatva, de csak mint egy barát. Aztán többször jött, egyre tovább maradt, már neki is adtunk jóéjt puszit. :)
9 éves voltam, amikor elvette anyukámat és azóta is együtt vannak. :)
Igazából nem a helyszín a fontos, hanem a találkozások milyensége. Nyilván ne a hálószoba legyen az első, ahol meglátják-persze ez csak vicc. :)
6. Zamila
2013. júl. 24. 21:37
Az én lányaim,5 és 11 évesek voltak,párom eljött értünk,és elvitt minket a Mátrába kirándulni,nagyon-nagyon jól sikerült az egész,két éve már együtt is élünk így négyesbe :)
5. b4b1d52444
2013. júl. 24. 20:17
Állatkert, vadaspark, vagy esetleg valami más külső helyszínen mondjuk piknik közben...stb. Azért legyen valami program is, ne otthon legyetek, az olyan feszengős, így meg adott egy téma ami köré épülhet a beszélgetés.
4. Mystrea
2013. júl. 24. 20:16
Mi anno a Budai várhoz csináltunk egy kis kirándulást. De tény és való, hogy valami közös program kell, de semmiféleképpen sem nálatok vagy az új párodnál.
Bár már nem vagyunk együtt, de nem a gyerek miatt. Mondhatni imádták egymást.
3. tapka
2013. júl. 24. 20:06
Mi állatkertbe mentük. :)
2. 9b10f3d7ff
2013. júl. 24. 19:52
Mondjuk az állatkertben, odalép hozzátok, beszélgettek. Egy kirándulást is szervezhettek, persze az sem mindegy, mennyi idősek a gyerekek, kiskamaszokkal ezt nem lehet.
1. 74740b7c7c
2013. júl. 24. 19:25
Az új párod és a gyermekeid hol találkozzanak először, és mennyi időre, egyáltalán mire kell figyelni?
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Hány évesen és mennyi időre mertétek-tudtátok először egyedül otthon hagyni gyermeketeket vagy gyermekeiteket?