Az online társkeresésről (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az online társkeresésről
Én soha nem hittem a netes társkeresésben... A barátnőm rakott fel egy ilyen oldalra, hogy jó lesz az nekem...
hááát... kaptam cifra ajánlatokat, nem mondom.
Egyszer írt egy szabolcsi srác (én pesti vagyok), 2 szavas levélke... valamiért válaszoltam. Elkezdtünk levelezni, majd 2 hét után feljött hozzám Pestre.
Az első randink 3 napig tartott, a második randin 2007. 12. 01-én összeköltöztünk.
Most babát tervezünk!
Szóval én vagyok az egyik élő példa, hogy egy netes randi is elsülhet jól... :D
Sziasztok!
Én is egy netes társkeresőn találkoztam össze életem értelmével:) Több mint 4 éve vagyunk együtt, másfél éve vagyunk házasok és van egy 10 hónapos kisfiúnk:)
Nem mondom, hogy egyszerű ez a módszer, mert rengeteg idiótával és bunkóval akad össze az ember a keresés alatt. Kitartás és türelem kell ehhez is.
Mivel én teltkarcsú vagyok, ezért a békas*gge alatt volt az önbizalmam, így ez a módszer maradt számomra a társkeresésben. Itt az ember nyilatkozik arról is, hogy hány kg.
A férjem dús idomok híve-így talált rám a neten-kimondottan szereti, hogy van mit fogni rajtam:)
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen sokan vannak, akik rátaláltak a neten keresztül életük párjára.
Egy időben én is próbálkoztam vele, de sajnos nekem ezen a módon nem sikerült. Ennek ellenére megtaláltam azt, akit ma második férjemnek nevezhetek.
Grafológus vagyok, és szívesen segítenék olyan (leendő) pároknak, akik úgy érzik, hogy még nem ismerik egymást.
A kézírás elemzésével sok olyan tulajdonság, személyiségjegy tárható fel, amelyek ismeretében könnyebben megtalálhatjuk azt, aki hozzánk illik. Ehhez persze mindkét fél beleegyezése szükséges.
Ha érdekel benneteket, szívesen segítek.
A társkeresőkön is hasonló a helyzet, a csajoknak arany dolguk van : feladnak egy hirdetést és rengeteg levelet kapnak, míg mi pasik feladunk egy hirdetést és le vagyunk szarva.
Mikor szakítottam a nőmmel vagy 20 hirdetést adtam fel és jelentkezett valaki ??? Hát egy lány írt és elfelejtett visszaírni, ennyi volt nyár óta.
Szerintem a magyar társkereső oldalakon ilyet nem találsz.Én voltam regisztrálva www.talalka.hu ott belehet állítani az országot kort mindent....tehát a keresőbe beírsz egy országot pl...Námetország és kidobja a rendszer, hogy hányan vannak...de hogy ázsiai pasik vannak-e azt nem tudom.De nézegessél! Sok sikert!
Üdv: True
Helló!
Ki melyik társkereső oldalt favorizálja? Van olyan, amelyiken a keresőben be lehet állítani a rasszot? Én ázsiai férfiakat szeretnék találni.
sziaztok:)
én is neten ismertem meg mindkét barátomat . utóbbi majdnem 4 évig tartott, de végül szakítás lett. akkor sem tudok semmi rosszat mondani róla bár ezek chatről voltak.
most társkeresön regiztem kipróbálás, időtöltés miatt.eddig van 2 telefonszámom.:D a többit meg még meglátjuk hogy alakul:)
Én már sok emberrel találkoztam netről (fiúkkal, lányokkal), igaz nem társkeresőn kerszesztül, hanem hasonló oldalakról, mint a Hoxa, és mindegyik tök jó volt, mindenkivel nagyon jól éreztem magam.
Bár nem tudom kit érdekel ez az infó :))) Azért leírtam :)))