Az online társkeresés hatásai (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az online társkeresés hatásai
Igen.Megtörtént és boldog a párkapcsolatom.
Javaslat: megfelelő önismeret és emberismeret kell hozzá. Van aki erre alkalmatlan,valójában csak a kaland hajtja.
A társkeresés forradalma, leginkább az instant társkeresést jelenti.
Több értelmező cikk is született a megváltozott társkeresési szokásokról.
Egy gombnyomással már tovább is lehet lépni bár melyik jelőltről, ami csökkenti annak az értékét, hogy valódi figyelmet szentejünk az ismerkedésnek.
Bár arra kíváncsi lennék, hogy valóban igaz az a felmérés, hogy a társkereső applikációkat a wcén ülve használják fakultatív időtöltésként?
Annyira, hogy 15.éve lesz, hogy megismertem a páromat.
Mondhatom, hogy "az ellentétek vonzák egymást".
Az első chatünk után nem fűztem sok reményt. Nagyképű volt. Viszont két platformon is egymásra találtunk és minnél többet írtunk egymásnak, már mindenről tudtunk beszélni. 1,5hónap levelezés után beszéltünk telefonon(egyszer se videó chateltünk). És az első találkozás október 24.én volt .
14éve együtt élünk. Van 3gyönyörű gyermekünk.
Elötte kinevettem, aki így próbált kapcsolatot teremteni.
Persze volt nekem is jó pár ismerkedésem, de még is jól sült el és nem bánom. Sőt, én bárkinek ajánlom. Főleg, hogy ha nincs ideje eljárni, vagy nem szeret elmenni ide-oda.
Bevezetőben: "Én igen."
Akkor miért nem a saját történeted írod le?
"Ha lelkileg ingatag, vagy eleve problémás az önbizalma, akkor óvatosabban kell kezelni az ismerkedés ezen formáját. Ráadásul, ahogy az élet minden területén, itt is akadnak olyanok, akik visszaélnek a rendszerrel."
A címhez ez az egy mondat kapcsolható. Az összes többi mondat egy általános leírás. (szómenés)
Jó, hogy mondod én regizve vagyok, kiváncsiságból egyszer, hogy hogyan is működik az, .
De már asse tudom melyikre regeltem..🙂😃
Még nem estem kísértésbe.
Túl öreg vagyok?
Ugrás a teljes írásra: Az online társkeresés hatásai