Az oldal régen és most...... (beszélgetés)
Most is ott van:
Mindenképpen olvasd el a FÓRUMSZABÁLYZATOT!
:DD
Szép napot mindenkinek:)
Vissza olvastam,nos csajok a lényeg ,törekedjünk arra hogy kulturáltan viselkedjen mindenki(és ezt tartsuk be,és ha kell "HIGGADTAN NYUGODTAN FIGYELMEZTESSÜK,AZ ILLETŐT A PRIVIRE" szerintem.....
Ha ezzen sen segit akkor kell szólni az illetékeseknek,tényleg nem is olyan rossz ötlet...nem lehet olyat csinálni,hogy ha nyilik egy forum...egyből nagy betükkel vastagon szedve ki lenne írva a cime alá:
(Tartsd be fórum szabályait!)
hát ha ,talán .....sikerülne ,bár biztos azt is sokan figyelmen kívül hagynák :s
Leellenőrizzük a címeket.
De ami nektek szórakozás, az nekünk munka.
Most pedig hétvége van és mi is szeretünk kikapcsolódni és szórakozni néha.
értem...ezt nem tudtam, legalább tanultam valami újat ;-))) De látom, már kezdödik :-DDD
Na jó, nem is vicces...csak a helyzeten kuncogok
Előre hangsúlyozom, nem vagyok híve semmiféle durvaságnak!
De nem értem miért ekkora nagy gond, ha néha az ember teret enged az érzelmeinek, és úgy fogalmazza meg az érzéseit, ahogy "megszületett" az agyában?
Téged/titeket még soha nem ragadott el az indulat??
Mivel részedről lezártad, ezért én is lezárom.
Ezáltal arra, hogy "nem tudomezt miért írod.." már nem tudok válaszolni!
Én soha nem tiltattam ki senkit sem!Nem tudomezt miért írod..
Falra hányt borsó ez a "beszélgetés"..részemről lezártam:)
Kultúra hiánya....?
No comment!
Írj a moderátornak és tiltasd ki, ha ennyire bántja az érzékenységedet.
Az hogy itt is kell(ene) viselkedni.
Most én is írjak "jelzőket" mert van okom rá?:)
Kúltúra hiánya:(
"SOS! A kézzel írt válóperes papír mintaszövege nincs meg vkinek?"
Ennyi bőven elég lett volna. Az első fele.
Egy civilizált ember ennyivel beérte volna. Minek az ilyen " mielőtt a barátnőmet agyonveri a buzi férje" féle szöveg?
Igen, elolvastam.
Nem szép, de gondolom van oka erre a jelzőre.
Ki-ki vérmérséklete szerint fogalmaz.
Mi a probléma???
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Itt a Hoxán az ellenvélemény egyenlő a támadással, az okoskodással és a tudálékossággal!
Most már én is ritkán szólok hozzá az adott témákhoz, de néha felülkerekedik az érzelem az ész fölött és mégis írok...
Nem akarok köteledni,de az is durva amilyen címe van egy-egy fórumnak:(
Pl:
Tudom,erre most az lesz a válasz,hogy el lehet innen menni ha nem tetszik..vagy valami hasonló:)
IP-ellenörzéssel sem?
Különben Dua.-nk igaza van: durva, hogy itt nem lehet senkinek ellenvéleménye, mert akkor rögtön az ember torkának ugranak...
Remélem, tényleg nem bántottam meg senkit, de azt gondolom, hogy akire nem vonatkozott a megjegyzésem, az nem is vette magára...legalábbis remélem :-S
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Hoxa kizárólag női oldal? Most olvasom bakker...
- 30-on túliak.....nektek is mást jelentett régen a szilveszter mint most?
- Ti szoktatok közösségi oldalon olyan személynek írni, akivel már régen nem beszéltetek?
- Ismertek olyan regényeket, amelyiknek egyik oldala németül, másik oldala magyarul írott?