Az immunrendszerről II. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az immunrendszerről II.
Értem én, hogy nem tudod biztosra, csak gondoltam, elmondhatod, mire gondolsz.
Hogy érted, hogy kevesebb munkával? Ebből hogy következik, hogy lassul az anyagcsere?
nem azt mondtam, h biztosan tudom, h miért, csupán azt, h azt hiszem értem. Ez viszont nem egyenlő a biztossal.
Egyébként a gondolotmenetem arra alapozom, h ha jó sok Ch-t viszel be a táplálékkal, akkor jóval kevesebb munka révén jut "üzemanyaghoz" a szervezet.
ok, megkérdezem.
Vizsont, az tény, h magamon megfigyeltem azt, h a posztpandiális hypotoniám sokkal erőteljesebb, ha szénhidrátgazdag kaját eszek (főleg, ha gyorsan felszívódó szénhidrátból áll), mintha mondjuk fehérjében, vagy zöldségekben/ salátában gazdagabb az ebédem.
na a mechanizmusát én sem tudom ennek spec. De mivel elég sok diabossal dolgozok, így a mi teamünkhöz szorosan kapcsolódik a dietetikus, ezt pont ő mondta. Én meg hiszek neki, mert mégiscsak ez a szakmája, ezt használja a mindennapokban.
De, ha gondolod, megkérdezem neked.
Szia!
És hogyan lassítja?
(Én ilyenről nem tudok.)
hát én nem tudom... nem zárkózok el a természetgyógyászattól egyáltalán, de...DE!!!!! Hu... Erre a cikkre egyszerűen nem igazán találok szavakat... Vagyis a tartalmára....
Nem is értem, h minek ütögetném a csecsemőmirígyem ma, amikor már régen elsorvadt???? (ha nem így történt volna, biztosan nem írkálhatnék ide) Mit érek vele????? (mármint az ütögetéssel)
Na a cukros dolog meg..... Az tény, h a túlzott szénhidrát bevitel lassítja az anyagcserét (ezt nyugodtan megkérdezheted egy dietetikustól), de hangsúlyozom! Az anyagcserét!!!
Ismerem, beleolvastam, de én ilyen könyvet legfeljebb kikapcsolódásképp olvasnék el. Azért meg nem adok ki pénzt, mert az interneten is tudok hasonlókból szemezgetni (mint pl. ez a cikk).
Ismeretszerzés céljából nem ilyen könyveket olvasok (orvostanhallgató vagyok).
"a fehér cukor a fehérvérsejtek keringésének kb 50%-os kimerülését okozza. A finomított cukor lényegében elkábítja a fehérvérsejteket, amelyek így képtelenek működni."
Úristen! Hol olvastad ezt a baromságot (mert ez már az a kategória)?
Ugrás a teljes írásra: Az immunrendszerről II.
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Gyerekek immunrendszerének erősítése