Az Ikea Ektorp kanapé huzata mindig gyűrött, vagy csak a boltban...? (beszélgetés)
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást. Akkor lehet, hogy bevállalom.
A Tidafors is számításba jött, de sajnos a középbarna színűhöz Magyarországon (más országban igen..)nem árulnak fotelt, csak a többi színben. Még kényelmesebbnek is találtam, mint az ektorpot, mivel a fejedet is támasztja.
Ha megnézed, az összes áruházi kiállított darabnak, de a neten fent lévőknek is egytől egyig ilyen hullámos a teteje, kb. ugyanilyet kapnánk helyette, sajnos. :(
Ahogy raktuk össze a bútorokat, hetente cserélgettek szó nélkül mindent, azzal nem volt gond. Ez meg ilyen, marad is.
A memory foam-nak max 12 órára van szüksége, hogy kirúgja magát. Ha ezt nem teszi meg, akkor ennyi idő múlva reklamálni kell és újat adnak.
Nekünk matraccal volt így. Bár nem a memory foam nem volt jó, hanem az alatta levő szivacs ragadt össze. A vége az lett, hogy fényképen demonstráltuk és kaptunk egy újat.
szia!
Nekünk az van 3 éve, fehér huzattal és én havonat-másfél havonta mosom, mosás után persze gyűrött az egész, de mikor felhúzom utána teljesen eltűnik a gyűrődés szóval én csak ajánlani tudom! Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Ja és rá van irva , hogy nem centrifugázható, na én mindig centrizem, ja és lehet magas hőfokon vasalni.
Személyes tapasztalatom a Tidafors kanapékkal van, több hónapja össze vannak szerelve, a támla teteje mégis gyűrött. Nem a huzat, maga a szivacs, nem rúgta ki magát a memory foam. :(
De nézd, van itt ilyen: [link]
szia!
igaz nem nekünk de a családban van ektorp kanapé.
nem gyűrött a huzata.
További ajánlott fórumok:
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Tetszik a szomszéd boltban dolgozó eladó srác. Hogyan imponálhatnék neki?
- Két boltban sem kaptam kristálycukrot. Így kénytelen voltam...
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Ikea Ektorp vagy Backabro L alakú kinyitható kanapét ajánlanátok?