Az idei nyaralásunk... (beszélgetés)
én már asszem leírtam neked a Francia -riviérás nyaralásom..
Amúgy az idei nyaralásom már meg volt..Erdélyben.
Köszönöm szépen a rengeteg hozzászólást!
Micsoda kedves emberek...
Na akkor még egyszer...
???
Sziasztok!
Van akinek már megvan,hol nyaral az idén? Miket terveztek? Szivesen várom az ötleteket, véleményeket!
A Francia riviérán nem járt közületek valaki? Szerintetek jó választás?
Szia!!
Nem fogjátok megbánni..ez tuti!!! :))))
Mi idén pont erdélybe megyünk, tavaly a Francia Riviérán voltunk és lehet szeptemberben görögörszágba megyünk.
Nekem is a nyaralás inkább a tengerpartos az igazi, de a párom már régóta vágyik erdélybe, igy most oda megyünk:)
bennem is felmerült, mert mindig csak kérdezget, de semmi élménybeszámoló.. de lehet, tényleg vannak ilyen emberek.
kicsit fura azért, na.
Passsssssssssssz
Rossz pillanatomban hülyeséget irtam
sorry:(
Ez komoly!
Szerintem nem is megy sehova
:)))))))))))))))))
elölről-hátulról :D
Ez nagyon durva.........
Lehet ezért jár egyedül nyaralni:-)
Nincs aki ezt a stílust elviselje:-D
hú, de csend lett.
bár én is elkezdhetnék hisztizni, ha valaki nem válaszol 5 perc alatt:
[link] :DDD
Szerintem nem csak a tenger létezik...nyáron...Sok embernek eszébe sem jut,hogy elmenjen Erdélybe..pl.
Csodálatos,gyönyörű hely..olyan látványban van része ott az embernek,ami hihetetlen,és felejthetetlen..
Aki volt már ott , az tudja miről beszélek...
Ja te kérdezgettél tavaly Svájcról.
Végül sikerült valakit rávenni, hogy a rendes árfolyam alatt váltson neked frankot? ;)
szia
nem hinném, hogy a magyar turisták azért "csak" Görögországba meg Horvátországba mennek, mert a Riviéra meg Nizza olyan rossz lenne :)
Valószínűleg ezt tudjuk megfizetni.
Te szerencsés vagy, hogy nem kell anyagiakon filóznod, hanem csak eldönteni, hova is menj.
Szerintem a francia Riviéra nagyon jó választás!
Szia,
mi is Nizzába megyünk :)
A tripadvisoros review-k alapján a Hotel Vendome-ot választottuk, bár filóztam a rendes tengerparti ötcsillagos meg a sima villás megoldások között, de úgy döntöttem, a szálloda majdnem mindegy, amíg tiszta és van erkélye.
Horvátország dögunalom szerintem, Görögországban csak gyerekkoromban voltam, de most valami újra vágytunk. :)
Kedves Fórumozók!
Aki esetleg már több helyen járt Európában,vagy akármilyen véleménye, tapasztalata van,szivesen veszenm:
Szóval idén nyáron olyan helyre vágyom,ahol gyönyörű a tenger,de azért nem eldugott kis falucska,hanem nyüzsgő városi élet van. Végül Nizza és a Francia Riviéra mellett döntöttünk. (Montenegróval és Horváto-gal szemben) Szerintetek jó választás? Mert a magyar turisták ha nyaralásról van szó és tengerről, vagy Görögországba mennek vagy Horvátba,ide szinte senki. Azért mert nagyon rossz lenne?? Nem is nagyon van az úticélok között:(
Légyszi irjatok!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Mennyi ideig szoptattatok?
- Mivel lepjem meg a páromat a nyaralásunkon?
- Hova érdemes elmenni a látnivalók szempontjából a Poreci nyaralásunk során?
- Párommal nyaralásunk alatt szívesen megismerkednénk párokkal!:)(Horvátország)