Az exem a kollégám és az új barátnője is ott dolgozik. Néha... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem ha jót akarnál neki, békén hagynád. Már nem a párod, és így nincs közöd hozzá, hogy kinek hogy fogja, vagy nem fogja a kezét, vagy csókolja meg. Lehet a lány nem akarja nyilvánosan, a srác meg tiszteletben tartja, és ennyi...
Ja, és szerintem aki elengedte már a másikat, az nem teszi ezt szóvá...
Nem, én vetettem véget a kapcsolatnak mert pont hogy vele volt az :)
Én most boldog vagyok, csak szeretném őt is annak tudni ettől függetlenül
Nem ölelgetett, de egy puszit kaptam és hazamenvén a kezemet is megfogta
(nem követeltem, ilyenek voltunk , meg ilyen ő is)
Na.
1 : Nem lesem őket állandóan, de a munkaterületem feléjük fordul így akarva akaratlanul is látom őket
2.Valóban, a munnkahelyen nem kell ilyet csinálni, de mivel céges buszjáratunk van és már máshol is láttam együtt őket így vonom le a következtetést
3. Igen, köztünk régen volt kémia ( és nem , nem egymás nyelvét dugtuk le a másiknak nyilvánosan , hanem az is diszkrét volt) , de nekik a szemük sem mosolyog egymásra, full fapofával vannak egymás mellett
4. Azért foglalkozom ezzel és nyilván anonim, mert senki másnak nem is beszélek erről , pont a félreértés miatt és valahol ezt a gondolatomat jó volt megosztani , "bevallani", mert alapból jót akarok annak, aki valaha az életem része volt és adtam neki egy szeletet a szívemből is (bocs ha ez nyálas :D )
5. Ha két ember friss (pár hónapos) kapcsolatban van és hiába nem veri nagy dobra, a kémia akkor is érezhető
Nem kell rögtön a hülyeségeket gondolni :D Nem mindenki pletykás és roszindulatú meg savanyú mindenféle zöldség gyümölcse azért mert feltűnik ilyesmi és szóvá teszi :)
En regen neha bezaram 10 percre a sajat uzletem, mert meugrott a ferjem.
De a vevok elott nem simogatjuk, olelgettuk, csokolgattuk egymast az uzletben.
Kint...mas.
És sajnálod az exed?
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy a munkahelyen nem ölelkeznek az emberek, nem fogdossák egymást, mert az 2 ember intimitása? Nem egy közösségre tartozik.
Lehet annál szenvedélyesebbek otthon, mert alig várják, hogy végre egymáséi legyenek, kíváncsi tekintetek nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Szétmentünk az exem, és a barátnője miatt.. Mit tegyek?
- Keresett az exem, úgy hogy barátnője van
- Az exem új barátnője elkezdett engem "másolni", hajszín,...
- A kollégám összejött az exemmel, már most balhéznak, én nem...