Az exem új barátnője elkezdett engem "másolni", hajszín,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Együtt vannak még, mármint a főnököd meg a neje?
Elgondolkodtató nagyon amit írtál, azért érdekel.
Legnagyobb kerdes.
En onnan tudom, amit tudok, mert szemelyesen talalkoztunk. Olyan paraszt meg nem leszek, hogy elforditom a fejem.
Mikor egy ex kritizalni kezdett, akkor tudtam, hogy megcsal. Raadasul ismertem altala o exet, aki a konyveloje maradt.
0 is siman ravagta, ha kritizalni kezd,egint visszament egy regihez.
Amen, oszt annyi.
Soha nem érdekelt, hogy az exeimet kik örökölték. Jó nevelést kaptam, a megunt "játékaimat", boldogan ruháztam át másnak,nem érdeklődtem,hogy miként alakult a sorsuk. :)
Ezért fogalmam sincs, mennyire akarnak rám hasonlítani másolni, majmolni az új tulajdonosok. :)
Tégy te is így! Ne foglalkozz a múlttal, előre haladj. :)
Lehet amugy, h a pasi befolyasolja.
Volt egy exem, akkor satirozott hajam volt, es sokszor elmondta, hogy neki az osszes baratnoje szőke volt, o azt szereti es festessem be a hajam, mert az enyem nem tetszik.
Ugyanigy volt, hogy fehernemut/ruhat vett nekem, hogy jobban szeretné, ha ku*vásabban oltoznék...
Vagy mondta, h balerina helyett járjak tűsarkuban, mert nem vagyok eleg szexi.
En meg otthagytam 😀😀😀
Kis helyen laktunk, egy tarsasagban mozogtunk, ismertem, akivel utanam osszejott. A csaj par honap alatt szoke lett, miniszoknyaban jart es tusarkuban. Pedig addig ez nem volt ra jellemzo.
Ha tényleg másol, akkor szerencsétlen elég bizonytalan. Biztos hogy másol? Nem lehet, hogy csak egy az ízlésetek? Hisz ugyanazt a pasit választottátok.
De neked mi a fene közöd van hozzá? Nem zártad még le?
A volt főnököm felesége a szeretőt kezdte másolni. Haj, ruhák, stb. Sajnos neki rosszabbak az adottságai, sosem lesz olyan. 3 gyerekük van. Én sajnálom őt. Olyan szomorú.
Valahogy ezt nem hiszem.
Sosem akarnèk hasonlìtani a fèrjem exère. Eszembe sem jutna!
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Anyám barátnője a barátnőm