Az én hajam se nem egyenes, se nem göndör..olyan össze-vissza áll.Tudnátok segíteni? (beszélgetés)
Nekem ugyanilyen a hajam. Ha okosan használod a hajvasalót, nem teszi tönkre a hajad - legalábbis az enyémet nem tette...
Egyébként nekem a hajhabos megoldás is bejött. :)
Köszönöm!
Ezt a hajhabos tippet megfogadom,kipróbálom.
Nem szeretnék hajgöndörítőtés vasalót használni.Csak angyon néha amikor buliba megyek,vagy reggel már tényleg nem tudok vele mit kezdeni.
Nekem is ilyen a hajam, de semmit sem tudok tenni vele. Bár egyszerűbb bodorítani, mint egyenesíteni.
Állítólag a hajhabbal lehet begöndöríteni.
Nedves hajba dörzsöld bele, aztán szárítsd meg. A szobatársam így csinálta középsuliban.
Meg lehet venni olyan nagy tárcsás hajszárítót, azzal is lehet ilyet csinálni. De nekem az nem jött be.
Nekem a Hajas féle Jáde kristályos hajsimítóvas vált be egyenesítéshez,az állaga is nagyon jó lesz tőle és napokig tart!
Ha meg a fazont szárítom amilyenre vágva van akkor nagy csavarókra feltekerem és hajformázókkal rögzítem,ez nálam kevésbé tart!:)
Szóval,vaslani nem szeretném,mert az már tünkrevágte egy időben.De tényleg sehogy nem áll.Elvileg szép hullámos lenne,de egy részén olyan mintha egyenes lenne,egy részén,mintha göndör,vagy hullámos.
Hogyan tudnám kihozni belőle az igazi hullámost természetes úton?
(Remélem érthetően írtam,ha nem szóljatok:))
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Egyenes hajból tartósan göndör?
- Az eredeti göndör hajra van olyan pakolás, ami tartósabbá teszi az egyenesítést és edzés után nem kell újra vasalni?
- Tud valaki segíteni abban, hogy mit kéne kezdenem a vállig érő, kissé tépett frizurámmal ha iszonyat göndör és tönkrement a vasalástól?
- Valaki tudna segíteni abban, hogy az otthoni tekercselésnél, hogyan lehet elérni azt, hogy a fólia ne csúszkáljon össze-vissza?