Tud valaki segíteni abban, hogy mit kéne kezdenem a vállig érő, kissé tépett frizurámmal ha iszonyat göndör és tönkrement a vasalástól? (tudásbázis)
Azt kellene elfogadnod, hogy ilyen a hajad, és ebből kell olyan frizurát kitalálni, ami tetszik és jól áll. Különben így jársz: tönkreteszed a gyönyörű hajad, és annyi. A száraz, károsodott hajjal nem lehet mit kezdeni, ahogy a kiszáradt növénnyel sem. Lehet kicsit javítani az állapotán, de ha továbbra is gyilkolod, akkor csak rosszabb lesz.
Van hajegyenesítés, amit a drágább fodrászatokban csinálnak (brazil keratinos egyenesítés), de ezt is évente többször ismételni kell, és alkalmanként mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Ha már mindenképpen egyenes hajat szeretnél...
Túl korán van elnézést.
Nekem alapjáraton göndör, de én szeretem, ezért most jó állapotban van.
Korábban én is kihúztam hajvasalóval, de amint pára érte visszagöndörödött.
A göndörsége miatt folyamatosan összegabajodott, most úgy kerülöm el, hogy copfba kötöm lefekvés előtt, illetve néha befonom.
További ajánlott fórumok:
- Egy tönkrement, korábban jól működő házasság története
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Egy tönkrement házasságot, felrúgnál egy új szerelemért?
- Hogyan tudnék elszakadni ebből az egészből minél előbb? Tönkrementem egészségileg, anyagilag, minden hogyan.
- Hogy éljem túl, hogy tönkrementem mert elárult a dolgozóm?
- Miért nem cserélik ki a "jótállási időn belül" tönkrement 18 ezer forintos Adidas cipőt az üzletben egyből?